Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

lubs, ja som na tom podobne ako ty. doma dve deti, 3,5 a 1,5 a este jedno 35 rocne. takze tiez sa budem rehabilitovat v jednej nasej 13 komnate, kde bude zakaz vstupu do 18 rokov a vstupne bude iba pit a jest... a notebook bude jedina moja zachrana a toto forum samozrejme...

korki

ahojte babule. mala som zameskanych 8 stran a konecne som docitala...

zuzula,
to ja som kvoli anemii nesla na opku. mala som ju velmi vysoku a dva tyzdne pred opkou a dr. ma s takym zlym vysledkom nezobral. tak som nasadila zelezo... a to som mala o 10 rokov menej v plnej aktivnej sile a taketo vysledky ma priam vytocili, lebo ja som sa citila uplne dobre... takze teraz nenechavam nic na nahodu a dopujem sa zelezom, nech to nedopadne rovnako...

no a poviem vam bonus baby. doobeda cca o 11 hodine mi volali z novamedu ze ci v stredu nemozem ist na opku, ze im nejaka slecna vypadla. chapete to??? to akoze nie je sanca takto rychlo vsetko vybavit a to dnes by som uz nic neporiesila urcite. a sestricka povedala, ze to oni mi len takto daju vediet, lebo ze im vacsinou dievcata vypadnu takto tesne pred terminom. no ale v takomto pripade to u mna nehrozi. ja musim mat vsetko naplanovane, opatrovatelky pozohanane... akoze ja som si myslela, ze to tak aspon tie dva tri tyzdne daju dopredu vediet, ale takto urcite by sa nedalo...
tak baby, v stredu som uz mohla byt prsatica aj ja, xixi. no ale uznajte, ze pri dvoch detoch sa to neda takto narychlo urcite... nie??? a hlavne postihat vsetky potrebne vysetrenia...

AdnavCosti

Vladka
Zabudni na spanie na bruchu! Aj na boku - aspon prve tyzdne, ale na bruchu teda aj par mesiacov... Od stvrtkovej operacie su to este len 4 noci, ale chrbat ma boli rano viac ako prsa :-(

AdnavCosti

lubs
Zvladnes, nepochybujem. A koncom marca si uz ani nespomenies, co to vsetko obnasal pred tym...Ak by som ti v ramci BA mohla pomoct s niecim - velmi rada.

adelaide

adnav to sa mi ulavilo :o))
no ale potesi aj kozub v byte ze.
pozriem na tu stranku vecetr. dokedy ti mozeme dat vediet?

AdnavCosti

www.tom-tailor.at

Budem si nieco objednavat, ked mate rady aj vy Tom Tailor, kladne vyberte, objednam aj vam...Teda nie ako Matka Tereza ;)

AdnavCosti

adelaide
Ja mam tiez "len" byt, ale mame komin, takze preto.... Neviem si predstavit upratovat teraz dom, xixixi.

adelaide

adnav . draha ja mam rez pod pazuchou. ale niekedy zastipalo.
inak naozaj nehladaj vladka prekazky dobre ti pise adnav. pise sa to tu na poslednych stranach stale dokola ako sa to DAAA vsetko. nikto nepisal ze zhynal od smadu a musel zostat lezat jak lienka na chrbte.
adnav a ty tu neprovokuj s kozubom, idem upratovat 2izbovy byt takze nestvi ma ! :o)(to je moj sen-dom,krb)

martinka54

vladka
zalezi to na tom, kde bude rez vedeny. ja mam okolo dvorca a mam vstrebatelne stehy prvy aj druhy krat. co pisu baby, rez podrsnikovou ryhou alebo v podpazusi, tak doktori davaju vyberatelne stehy