ahojte babule. mala som zameskanych 8 stran a konecne som docitala...
zuzula,
to ja som kvoli anemii nesla na opku. mala som ju velmi vysoku a dva tyzdne pred opkou a dr. ma s takym zlym vysledkom nezobral. tak som nasadila zelezo... a to som mala o 10 rokov menej v plnej aktivnej sile a taketo vysledky ma priam vytocili, lebo ja som sa citila uplne dobre... takze teraz nenechavam nic na nahodu a dopujem sa zelezom, nech to nedopadne rovnako...
no a poviem vam bonus baby. doobeda cca o 11 hodine mi volali z novamedu ze ci v stredu nemozem ist na opku, ze im nejaka slecna vypadla. chapete to??? to akoze nie je sanca takto rychlo vsetko vybavit a to dnes by som uz nic neporiesila urcite. a sestricka povedala, ze to oni mi len takto daju vediet, lebo ze im vacsinou dievcata vypadnu takto tesne pred terminom. no ale v takomto pripade to u mna nehrozi. ja musim mat vsetko naplanovane, opatrovatelky pozohanane... akoze ja som si myslela, ze to tak aspon tie dva tri tyzdne daju dopredu vediet, ale takto urcite by sa nedalo...
tak baby, v stredu som uz mohla byt prsatica aj ja, xixi. no ale uznajte, ze pri dvoch detoch sa to neda takto narychlo urcite... nie??? a hlavne postihat vsetky potrebne vysetrenia...