Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

AdnavCosti
ja viem, ze chirurg nemoze... takze mi kludne moze povedat ze nedam ti? nejeké výnimočné vztahy s nou nemám, a nemám problém od nej ani odísť, ale hladat si novu sa mi nechce ach jaj...
mohla by som jej aj zavolat, ale v tom pripade simulovat bude asi napadne po opke =D

dakujem...

maria1113

adelaide,jasné, zle som pomýlila som si brucho s bokom.
Adnavcosti, no veru letí to, už to budú štyri týždne, ani neviem, že som niekde bola.

tessy111

korki

ja mam tiež anemiu, takže pcham do seba železo už asi mesiac.Buduci tyžden idem na odber, tak dufam, že to dobre dopadne.Kedy maš termin?

AdnavCosti

tessy
sprchu po stehoch, resp. po prvej kontrole 8-10 dni. A fit? ja som bola vo stvrtok, dnes som sa presla vysypat kos z 3. poschodia...vratila som sa "zadychana". Pocitaj taky tyzden urcite.

AdnavCosti

b4rbie
PN ti urcite nemoze dat plast. chirurg pri tomto zakroku. Musis to riesit s obvodnou - a to ti musi napisat inu dg. Takze bud s nou vychadzas dobre a ona to "uhra na hnacku", alebo musis nasimulovat nieco...alebo brat dovolenku.

b4rbie

Baby mam otazocku, ako je to s tou PN-kou... moze mi ju lekarka odmietnut dat ked to je vlastne operacia na vlastne naklady?

lubs
ja ten mail, nechodim prepac... a s tou velkostou, to je tak, ze 325 ml, a ked pride na to, ze sa mi tam zmestia vacsie tak mi tam da vacsie, ma na sale, ze vraj taky vak ktory naplna vodou aby prisiel na to ci moze ist aj do vacsich...

a myslim, ze ked si das tie vacsie lutovat nebudes... chces este babo?