Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

Ahoj vladka

ano ja budem platit len tolko, preto som tam bola aby som sa presvedčila a je to pravda.Ja som prve kojila 2 roky a druhe 17 mesiacov.

tessy111

zuzkas

v dotazniku su presne položene otazky napr.:či ma niekto k tomu zakroku nuti a pod.Môže sa stať, že psycholog neodporuči operaciu.

tessy111

ja si musim dať urobiť:EKG,psychologicke vyšetrenie,moč,krv, RTG hrudnika a interne vyšetrenie.Všetko ma čaka na buduci tyžden.

zuzkas

tessy to prvýkrát počujem,že ti dala dotazník psychológovi...to sa môže teda stať,že psychológ zváži,že ti operáciu neodporúča???

zuzkas

luxury to som robila aj ja.ostala som v tričku a bolo,teraz sa vyzliekam celkom rada:-),teda pred svojim mužom:-))

Luxury

Clang - co je to vyrazna asymetria? lebo ja mam tiez asymetriu, len neviem co je myslene tym vyrazna...a na nazor obvodacky by som nedala, mne uz poistovne povyplacali take veci, ze az...
clang, ty mas nejaky problem s prsiami?

zuzkas

clang nevolala som mu,ani nepísala zatiaľ...rozhodla som sa,že ešte počkám do 6mesiacov a uvidím potom.ja sa bojím ísť na ďalšiu opku a čo ak by to ani potom nebolo lepšie a hovorím si,že aj tak to teraz nieje také hrozné oproti tomu,čo bolo...muž ma presvedčil,nech počkám,že jemu sa páčia aj takto a že ani normálne prsia nebývajú úplne rovnaké...hm,ale tak ty by si to mala riešiť.nemyslím tým,že ich teraz nemáš pekné,tiež je to moc krát lepšie ako pred opku,ale výsledok si očakávala iný.teda aj ja,ale ešte dám tomu čas!