Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

clang - to ti dal tak preto, lebo si ju mala aj prirodzene ze? bo mne navrhol 285 a 325 tusim, tak nejak.... to je menej ako tebe...

tessi - ja sa nebojim o rodinu, ja sa bojim toho, ze z nejakeho dovodu mi napr. moje telo neprijme implos a budem to musiet dat von...a co potom? a smutno mi bude aj z toho ze vyhodim tolko love za to... ono sa to zda ze je to sranda, pekne je to atd, ale je to cudzie teleso a ktovie ako na to telo zareaguje.
ja som nebola na op prs, ale citala som tu prispevky, ze si museli dat implose von....

nathania

tessy111
Dakujem,ze si sa ozvala..
Mozme si napisat viac cez e-mail?:)

Bola si pri doct.Zabavn. na konzult.a mas uz dohodn.termin opky?

tessy111

luxury

Ja sa tiež bojim, ved mam rodinu. Mysli pozitivne a teš sa.Horšie už nemôže byť.V lete radšej nejdem na kupko, nechcem sa hanbiť a stale mam pocit, že sa každy pozera , že nič nemam v plavkach .Predstav si ked si kupiš pekne spodne pradlo a predvedieš sa mužovi.

tessy111

vladka

chod na FNLP Rastislavova Košice a klikni na služby, potom na platene a potom celkom dole maš cennik plastickej chirurgie a stihni si ho.To su aktualne ceny.