Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Tessy
ano ano, ja som bola na operacii 9.10. este. no ja som si za predoperacne normalne platila, kedze toto by ti poistovna asi sotva preplatila. no a interne a odbery ma vysli 60eur. ale myslim, ze po vacsine vsetky dievcata platili takto nejako.

Luxury

Lia - mna si sa sice nepytala, ale ja to robim tak, ze si odfarbim Palette odfarbovacom /ten jediny mi chyti/ a na to kydnem od Syoss farbu taku do sivasta - bud popolavu alebo striebristu a ked si 2 x umyjem, tak mam bledunke vlasky so striebornym leskom, nie zlte....Flow pisala, ze na to dava sampon od Palette - tak skusim nabuduce sampon, nie farbu.

Lia86

Leus,

Prosim ta, aku farbu pouzivas aby si mala platinovu blond a co si davas proti nazltlym odtienom? Aj ja stem taku farbu a nie a nie ju dosiahnut:(
Babule prepacte, ze takto odklanam od hlavnej temy...

tessy111

clang a ty si už po operacii? Ja mam tiež obvodata v pohode, všetky predoperačne mi robi v ramci preventivnej prehliadky.Len psychologicke si musim zaplatit.Ratam, že to bude stať asi 60€.

korki

ahojte. babule, no moc ste ma nepotesili, ja ze ma pochopite... ja si myslim, ze ani keby nemam deti tak by som to do tej stredy nestihla vsetko poriesit...ved nepoviem, keby mi daju vediet v piatok, tak za vikend vsetko premyslim, v pondelok uz riesim predoperacne a v utorok by bol vysledok, a v stredu by som spokojne mohla byt operovana. ale takto mi zavolali v pondelok pred obedom. to uz by som nic nevybavila. v utorok by boli odbery a v stredu vysledky, ale v stredu skoro rano by som uz musela vyrazit do BB, takze podla mna by som to nestihla, ani keby som akokolvek chcela. a sestricka mi vobec nenavrhla predoperacne u nich... aj mne je to luto, ze je to takto...

zuzkas, ty si spominala, ze si isla skor ako si mala povodny termin, nie??? aky cas si na to mala ty??? mne sa dva dni zdaju velmi malo. skor som cakala taky tyzden, ci dva urcite...

clang

B4bie
lekarka ti vobec nemusi dat PN,kedze ako si sama napisala, je to operacia, ktoru si hradis sama. Ja mam nastastie fajn obvodacku, doniesla som jej kavu a cokoladu a napisala mi do PN, ze mam chripku - teda ten kod co sa tam pise. Ked tak skus, mozno to zaberie aj na tvoju.

tessy111

Vladka
ja mam tiež dve deti 6 a 1,5.To menšie si ako dlho kojila? To ti verim tie prbdene noci. Ja som mala to iste pokial som neprestala kojiť.

tessy111

Dobre ranko dievčence:)
Vladka ja budem platit 930:implantaty,podprda,pančuchy a operacia zo všetkym 520.Ja mam tiež po dvoch deťoch len ovisnutu kožu.Mne by tam tiež vošlo 390 ale pozrela som si rozdiel medzi 360 a 390 na siklienka.sk..Je tam katalog na stiahnutie.Pozri na ten rozdiel a rozhodni sa.Aj tak si myslim, že lekar vie najlepšie posudiť čo je pre nas lepšie.