Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Este som nenakukla :-) Respekt.. Ale prave mi volal dr., zajtra sa poobede stretneme na kontrolu, takze uz asi vydrzim a uvidime zajtra. Opuchnute urcite este su - pocitovo podobne ako ostatne baby - dva kamene na hrudi :-) Ale uz nie dve cucoriedky ;

tessy111

adnavcosti
takže ma čakaju bezsenne noci?:(
Ja by som ešte neriskovala niečo robiť 5 den po opke.Čitala som, že sa môže posunuť implantat.

Luxury

tessy - tiez som nieco take pocula, myslis, ze to zistuju ´v tych predoperacnych vysetreniach? spytam sa doktora na to asik....

Lubs - ja tiez nechcem velke, bolo by mi luto niektorych veci, ktore mam, ze sa do nich nevmestim :)

nathania

tessy111
..uz som Ti napisala.Prepac,skor som nestihala,mala som telef.a musela som nieco vybavit.
:) napis mi,cakam...a DAKUJEM:)))

AdnavCosti

Dnes som si kychla - bolo to dooost zle :-( Ani nie ze bolest, ale taky strasne neprijemny pocit, ze mi tam vsetko prasklo...
Inak 5. den po OP pohoda...Pohravam sa s myslienkou ist nastartovat auto, spravit "kolecko okolo bytovky". Uvidime.
V noci sa mi velmi neda spat, menim miesta a polohy tak 4x za noc - nezvyk spat na chrbte, dost ma preto dnes boli hlava. Co uz...

Lubs
Citam tu kazdeho a pravidelne, takze som to pochopila asi spravne, ides na OP do BA ale nie si odtialto, ani nebudes mat ziadnu "spriaznenu dusu" so sebou - a preto som to myslela uplne vazne s tou pomocou, alebo aspon akou takou "poistkou", ked tu budes... :-)

Psychologicke vysetrenie - hmmmm??? Sranda...

tessy111

luxury

každa podstupuje to riziko.Ale ja som sa rozhodla na 100%.Dnes su určite kvalitnejšie imploše.Našla som na internete, že z krvi sa zisťuje aj reakcia na cudzie teleso.

tessy111

Vladka

ja som tiež nevedela a chystala som sa do chirmedu.Skoro som spadla na zadok, ked mi povedala cenu.Mne stačilo ked som videla jej pracu naživo a to som najskôr nevedela, že to robila ona.