Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Tessy
tak ale ked si sa pre nu rozhodla, tak musi sa ti jej praca pacit a musi to byt sympaticky clovek.hm?
no ja som cvicela normalne do poslednej chvile, tusim dva dni pred opkou som bola posledny krat. a zacala som potom cvicit tak naplno po 3 mesiacoch. ale co sa tyka bicyklu a stepperov, tak to mozes aj skor. a teraz som vlastne 4,5 mesiaca po a zacala som uz aj kliky, ale to sa mi cvici dost tazko. citim, ako sa mi tam vsetko napina, tak este sa trosku bojim. no a inak cvicim aerobick a spinning.

tessy111

clang

mam už mrle v zadku.Už keby to bolo zamnou.Ja som tu zatial mič nanu nenašla ani zle ani dobre.Idem 14.3

tessy111

Dievčata

Ako je to s posilnovanim po opke? Viem, že dva tyždne nemôžem zaťažovať prsny sval pred opkou. Kedy ste začali cvičiť?

clang

Tessy
jej meno mi je nejake povedane, myslim ze uz ju tu dievcata na fore spominali. a kedy mas operaciu? sa uz nevies dockat, hm :)?
ja som bola u cervena

clang

Tessy
no ja mam implantaty pod svalom, jeden mam 350ml a jeden mam 280ml. mala som vyraznu asymetriu, tak mi to dr dorovnaval. a ci to viac boli, tak to neviem povedat. je to individualne. mna celkovo prsia po opke velmi neboleli, len sa mi tazko vstavalo z postele, ale inak to bolo celkom v pohode.
a ku komu ides na opku?

tessy111

clang

a aku maš velkosť ,maš pod svalom alebo pod žlazou? Ja budem mať pod svalom a počula som , že to viac boli.

tessy111

Baby

Ked môžem poradiť, tak si dajte šampon color touch od welly strieborny myslim, že je to 8,81 ale len v obchodoch pre kadernictva, alebo palette šampon strieborno siva.Ešte vam odporučam na zožltnute vlasy šampon na umyvanie od Loreal na blond vlasy .

Flow333

Lia
skús palette v žltej krabicke. Odtieň strieborna. Dávam si to keď sú vlasy nazltle. A potom sú take fialovu popolave a po 2 umytiach sú krásne