Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

korki

ale to je bezne,ze davaju takto vediet.ved mnohe dievcata musia zrusit operaciu na poslednu chvilu,tak automaticky volaju tym,co su na zozname cakateliek.to s tym treba proste ratat,ze to moze byt uplne na rychlo.ja som im tiez povedala,nech si poznacia,ze mozem aj skor a pre to som kazdy den ratala s tym,ze zrazu moze zazvonit telefon.jasne,ze ked odvola pacientka opku mesiac pred,tak daju vediet skor,ale ked ju odvolala len v pondelok...a kludne by si predoperacne stihla,lebo ja som ich mala na pockanie.ale zase ja ta uplne chapem.mas deticky a niekedy sa to proste hned neda,stihla by si,ale ked ti to tak na rychlo nevyhovuje,tak sa nic nedeje.

leus

pravda je super:)a su z neho pekne odtiene a naozaj opticky zvacsi pery,takze aj ja,co som narocna na ruze a mam ich asi sto,tak tento mam teraz najradsej.

nathania

tessy111
Ahojky...:)
...som rada,ze sa tu objavil niekto z KE-kraj;)
..tiez uvazujem a pocula som nedavno velmi dobry ohlas na doct.M.Zabavnikovu,len som jej este nevolala..
Prosim Ta,mozme si vymenit e-mail a poradit sa?Budem Ti vdacna..

Luxury

tessy - no je to trapne, takto si to ani uzit nemozem....mam termin prvy aprilovy tyzden... citala som si tu nejake prispevky este z 2007 a pisali tam o roznych komplikaciach po operacii, tak znova som taka ze zvazujem... aj ked by som velmi velmi chcela... len neviem co by som robila, keby som ich musela dat von mesiac po operacii, ako sa stalo...:(asi by som sa zrutila

korki

tessy, termin mam ja az na konci juna. a povedala som sestricke, ze mozem aj skor ze som na materskej... ale nie, takto ked mi da vediet dva dni dopredu.
a ty mas teda fakt lacnu tu opku? to kde ta operuju, aka to je klinika???
a s tym psychologom to je tiez zaujimave. mne nehovorili, ze by bolo treba...

zuzkas, no teraz uz budem vediet. a nabuduce ked mi takto zavola, tak to skusim.... len musim si vsetko nachystat, ako do porodnice ked som sa chystala. ze akoze neviem, kedy to na mna pride, xixi...
ale ty si to mala super, 4 tyzdne, to by bola malina...

tessy111

luxury

sme na tom presne rovnako.Ja mam sex tiež len v tričku a po tme, lebo sa tiež hanbim.Viem presne čo preživaš.Ty kedy ideš?