Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

clang alebo možno sa to týka len viditelných vecí,že keď má niekto veľmi škaredý,veľký nos,alebo veľmi odstávajúce uši,ale pria niesu na prvý pohľad tak vidieť,ale vlastne tiež sú,veď môže mať žena problém nadviazať partnerský vzťah,ak má niečo hrozné v tričku:-(

clang

ahoj zuzkas,
ako sa mas :)? podarilo sa ti spojit s doktorom? mne este nie. nechcem mu volat, ci nahodou nie je na dovolenke a ci som ho vtedy nevyrusovala :o), ale pisala som mu dnes rano dalsi mail..

clang

Luxury
no ja som to tak chcela, kvoli tej mojej vyraznej asymetrii a pytala som sa na to aj obvodacky, a ona sa tak pousmiala a povedala mi, ze tak to by asi nepreslo..

zuzkas

ahoj clang.ja neviem,že ako to je s tým preplćaním,ja som to len niekde čítala,že keď chodí niekto dlho psychitrovi,že sa nemal rád kvôli zovňajšku a trpel tým/chcel si vziať život/,tak mu psychiater dal odporučenie na plastickú,ale neviem koľko preplácajú,teda nezisťovala som o tom nič bližšie,lebo mňa sa to netýka:-))

Luxury

inak to ma zaujima s tym psychologom, lebo akurat vcera som o tom rozmyslala, ze co ak ta op nevyjde a budu to vyhodene peniaze, ci by sa to nedalo vlastne cez poistovnu ako zo psychologickeho dovodu...:)

clang

Zuzkas, tessy
ale taketo operacie co sa tyka z toho psychologickeho hladiska preplacaju len detom, ked im napr. usi odstavaju a konkretne co sa prsnikov tyka, tak viem ze poistovne prispievaju zenam, ktore prekonali rakovinu. a to len prispievaju, este som sa nestretla s tym, ze by poistovna preplatila takuto plasticku operaciu..

zuzkas

tessy ty musíš mať aj psychologické testy??to sa nerobí len vtedy,keď niekto chce mať preplatenú opku?myslím to tak,že keď psychiater zváži,že to pacientke psychicky pomôže,tak je to preplatené poisťovňou...,lebo o tom som už počula.

zuzkas

korki mne dali vedieť 4 týždne pred opkou,ale napr.mojej kamoške dali vedieť v pondelok a v stredu už bola na stole.tiež má 2 malé deti,rýchlo si zaplatila interné,obvodná jej vzala krv a dala to nejak expresne poslať,takže to stihla a tešila sa,že šla cca2 mesiace skôr oproti normálnemu termínu...,ale ja ťa chápem,keď máš malé detičky a nevieš si to tak rýchlo zariadiť.ani ja by som nevedela,keby mi dali vedieť pár dní predtým,lebo manžel si musí dovolenku nahlásiť pár týždňov vopred.už ti asi nezavolajú na skorší termín,keď si im povedala,že to tak nestíhaš...

tessy111

clang

jej pracu som videla naživo u kamošky a velmi sa mi pačila jej praca a ceny ma tiež fajn.Ja cvičim v posilke.Urobila namna velmi dobrý dojem už len preto, že vedela presne to čo chcem.