Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

Vladka

a vlastne som ma napadlo, že prečo teraz ideš dať silikon a ni ezasa modeláciu,hmm...by neurobila zase ten požadovaný efekt??,tá nmodelácia len??

a dnes mi volal dr .Trška, že možem ísť uz 7.3, ty kokso...:o)

a teraz neviem, čo mám urobiť,hmmm...aj by som išla hned, ale mala som akurát naplánovanú dva dni po tom cestu do Paríža....hmmm a teraz čo?????najradšej by som išla už ddo Paríže s prskami, hehe....:o)

Luxury

leus - no ja teda po farbach z DMky znicene vlasy nemam. Su huste, pevne a dlhe po zadok, nemam suche konceky, nelamu sa mi, nepadaju mi a nie su ani zlte. Moje vlasy su asi jedina vec na mne, s ktorou nemam ziadny problem a to aj napriek tomu, ze pouzivam farby z DMky a obcas aj odfarbovac na korienky.

peta11

Ahojte neviete prosim že ak bol niekto operovaný v Šnope u dr Tršku tak či pripadnu reoperáciu môže spraviť tiež v Šnope? Alebo reoperácie robi iba v Ružinove? Ďakujem
AdnavCosti kto ťa prosím operoval?

leus

LIA
ziadny odfarbovac, znici ti vlasy!ziadna farba z drogerky ti nespravi taky odtien, ja pouzivam kadernicku farbu:nouvelle odtien silver alebo blond irise, kupujem ju vo WELLE obchode a 9% peroxid k tomu(nekup 12%, lebo ten robi zlty odtien).Raz zacas si vlasy zmyvam so silver samponom, tiez nouvelle alebo dostat aj v DM drogerke.

tessy111

baby mate niektora skusenosti z Wobenzymom, čitala som, že je to dobre po opke na lepšie a rychlejšie zahojenie.