Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Xexenka,

ja tam nevidim nic, ono to starsne zalezi aj od postoja, napnutia svalu...ale podla mna su rovnake a pekne. Ziaden strach. Inak...dobry zaber v tych istych plavkach pred ...a po...to je neuveritelne...
Inak ani jedne nema ani svoje prsia rovnake...male rozdiely su znakom "prirodzenosti"...aj mne doktor povedal ze pravy prsny sval mam silnejsi ( kedze som pravacka je to logicke) ale zase kazda zena ma asi o trosilinku vacsi prsnik na lavej strane, kde je srdce.
Inak dakujem vsetkym, co ste mi napisali na to ci to zvladnem aj sama, ci nie...uvidime, ja si predstavujem totalnu katastrofu bolesti, tlaku, unavenosti...aby som bola potom "milo" prekvapena, ak realita potom bude lepsia ;)
Hadam to zvladneme, aj same...Ja si navarim silnu hovadziu polievku v nedelu, dam si ju do najnizsej policky v chladnicke,aby som ju nemusela zvyhat, to je moja srdcova zalezitost, to ma vzdy postavy na nohy a potom zasoby jedla, ovocia...
Luxury, ty si uz dostal nejake pokyny na opku?Uz mas info ake pred operacne a pod.?

Flow333

xexenka
tak ja mam pocit, ze mame podobny problem.
aj ja mam jedno vyssie, tiez som myslela ze je to opuch ale dr videl ze nie ze su inac implose..preto som zvedava co mi povie ze chcem reopku. mne to dost vadi

xexenka

AdnavCosti

a ja mam uz 3 mes po. preto ma to zarazilo. len sa bojim aby to nebolo nieco z tych "nezelanych", co sa podpisuje pred operaciou...

maria1113

lenze ja som ani pred tym nevedela ci mam opuch, jedine ze som ich mala tvrde, no teraz su makke...

xexenka

Veronika 86

dakujem.ved to je to, ze som si to pred tym nevsimla, na tych mojich malych :)))
dufam, ze sa mi to nebude zhorsovat.

Veronika 86

XEXENKA
mne sa tvoje prsia velmi pacia a to, ze jeden prsnik mas trocha vyssie, to len nepatrne vidno na niektorych fotkach, ale nie je to az tak viditelne, mozno to inac vyzera v skutocnosti, ale ja az taky rozdiel nevidim. ty si mala aj asymetriu pred operaciou,ze?

AdnavCosti

peta11
Mna robil Marsal - zatial super spokojnost, len vysledok som vlastne este nevidela, hahaha

xexenka
Aj ja sa tesim na tvoje nove foto, no co uz - rada si ta obzeram :-))) Dufam, ze je to len tvoj subjekt. dojem al. nejaky "momentalny" stav, a ze to nebude nic vaznejsie.

Akosi stale castejsie to nie je take 100% ako by sme chceli...Najviac ma matie prave to, ze sa "deje nieco zle" aj mesiace po opke, ked si uz clovek mysli, ze je za vodou...:-(

Zajtra idem na kontrolu /vlastne to nebude este ani tyzden po OP/, prvykrat si ich uvidim, a mam take zvlastne pocity - aj sa strasne tesim, aj sa trochu obavam, ake to tam cele je...
Mal sehen :-)

maria1113

ahoj xexenka, ja si nemyslím, že po troch mesiacoch by bol ešte opuch, to by si aj cítila nie? Rada si pozriem tvoje nové foto

xexenka

Baby čaute...

Idem akurat posielat new foto, a ako si ich prezeram, zistila som, ze mam kazdy prsnik inaksi :((( moze to byt este opuch, aj ked mam uz 3 mesiace po opke? Lavy mam ako keby zvrchu napuchnutejsi, a ide mi tak inak, ako keby doboku. Dr. povedal na kontr po 2 mes. ze tam mohla byt jemna asymetria, no ja som si to nikdy nevsimla.
Bojim sa, aby to neboli dake komplikacie, mne to v zrkadle vobec nepripada tak, ako ked si to pozriem na foto, kde som odfotena z dialky...
Zacinam mat stresiky. Ked to bude nahodene, pozrite si to, a dajte mi vediet.