Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Dobre ranko dievcata. Vcera sme mali s manzelikom taku debatu. Ja mu vravim, pozri jeden je vyssie ako druhy. A on na to. To je dobre. Mne to nevadi. A ja mu na to. Ale mne to vadi ved vo vystrihu to vidno. Nie preto sme Dali 2225€ aby som nebola spokojna. Pojdem si to dat upravit. A on mi na to. Ved ja viem, ze chces vacsie:-))) tak sme pozerali rozmery implosov na siklienke. Tek teraz mam 460ml a su 12,7cm a 5,4cm. 560ml su 13,3cm a 5,7cm. A asi najviac sa mi pozdavaju extra vysoky profil 620ml 13,3 a 6,6cm projekcia. Len musim zistit ako bude vyzerat na mne 13,3. Ci mi to da prsia k sebe. Co vy na to?

kleopatra4589

adnav

Dakujem za ten link.. zmena neskutocna.. :) Ja nastastie nemam take vyrazne kruhy pod ocami.. teda nie su ani vpadnute, ani vystupene..ale su tam a miestami mi vadia.. :( teraz neviem, ci je to tym, ze su fakt hrozne, alebo tym, ze mi vecne na mne nieco vadi.. :o/ Ach jaaaaaj.. ja asi nikdy so sebou nebudem spokojna.. aspon, ze prsia mam uz normaalne.. :)Inac, ako sa drzis po opke?? Kedy ides na stehy?? A hlavne, kedy uvidime foto?? :)

kleopatra4589

xexenka

Ahoj :) na niektorych fotkach vidno, ze mas jedno prsko trosku niezsie ako druhe.. ale nebadala som to na vsetkych.. takze to mozno zalezi aj od postoja, ci uhla pohladu.. no nemysliml z eby sa to malo zhrosovat.. Inac, mas prekrasne zubky!!!!!! :) Ja som na tie svoje velmi nachylna..a pehnane sa o ne staram..len sa mi najnovsie zacali krivit kvoli osmickam, tak musim ist dat rezat chrup.. :( A ten dentalny sperk mas navrtany, alebo nalepeny?? Tiez si ho planujem dat..

Lia

Ty si tu diskutovala o tej farbe?? Ja som uz presla snad vsetkymi odtienami a vyskusala milion farieb z drogerky.. ale momentalne pouzivam profesionalnu kadernicku farbu.. a musim uznat, ze je nalepsia zo vsetkych, co som mala.. nezmyva sa, nebledne.. a namiesto peroxidu sa miesa s mliekom, cize ziaden amoniak.. :)

adelaide

ozaj este k tym jazvam. pouzivam antiperspirant bez alkoholu. ten vichy zeleny vrchnak gulicku. ale to je asi chyba ze bez alkoholu nie? spominalo sa ze je to dobre ten alkohol..no radte...diiiki

adelaide

korki dodatocne sory. akoze ano mohla si sa naspeedovat,ale verim ze od pondelka do stredy..musela si asi lapat po dychu co :o)

adelaide

luxury. aj ja mam vacsie prave

xexenka. su pekne! inaksie a vyssie sa ti zda to lave? aj trochu doboku? no ked to velmi studujes tak nieco vidis,ale keby si nepovedala..ale mne to hovor..ja si svoje tiez studujem a tiez len upozornujem ake su ine. a fotka dost skresluje, teda zvyraznuje nedostatky..akurat ked nasa barborka ich ma take pekne na fotke,ake ich musi mat v skutocnosti ze.XEXENKA ake mas cislo podprdy? uz sa niekto riadi podla novych tipov-videa a toho pokecu? inak kraaasne mas jazvy xexe-nadhera! kolko si ty po??
ja uz som otraaaavena zo skoro mesacneho nosenia pasu a uz ho asi slahnem do kuta.
aj tak to uz je podla mna zbytocne (pan doktor si to ale urcite nemysli).
takze ja sa hlasim stale v tej istej podprsenke,(viem ze ste tym presli vsetky-ale je to nekonecny pribeh), bez novej garderoby, bez chuti cokolvek nove si kupit,a tusim aj 2 kila som pribrala. o shit !
idem si aspon umyt vlasy.