Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

korki

V klasickych drogeriach sa tie farby kupit nedaju.. Najdes to v predajniach, ktore predavaju profesionalne kadernicke potreby. Ja pouzivam farbu riediacu s mliekom, kedze peroxid ma amoniak, ta je setrnejsia k vlasom.. dokonca som nedavno zistila, ze to je sapon.. ale natieram si to ako farbu.. a je to super, pretoze so mala zvasca ten problem, ze sa mi farby zmyvali a bledli..tato drzi ako besna.. :) Stoji ccas 8 eur spolu s mliekom.. ale naozaj sa oplati.. ked si farbim cele vlady, co ich mam dost dlhe, vydrzi min a dvakrat.. ked len korienky, na 4x.. Maju sirsi vyber farieb..ale s tou som maxi spokojna..

tessy111

a to je ako možne?maš okruhle alebo anatomicke, pod svalom?aky profil?Ja som sa nevedela rozhodnuť či 360 alebo 390.Nakoniec som sa rozhodla pre 360.

Flow333

Korki
ked chces blond nie zltu skus loreal velmi velmi svetla blond duhova. MAMKA ju pouziva a to ma vlasy take ze vacsina jej Chyta do zlta

korki

ahojte.
adelaide, v poho... aj ja som si nadavala, ked som zlozila telefon. ze sak som sa mohla posnazit... ale cim viac som rozmyslala, tym to bolo horsie... a ked som to povedala mojmu muzovi, ten mi vynadal, ze co som nesla a nakoniec tiez usudil, ze sa proste nedalo. ja mam problem hlavne s tym, ze opatrovatelky babky si musia zobrat volno v robote a zas to nie je sranda zo dna na den. tu sa kazdy boji o robotu a len tak si nemoze zobrat volno...

a este mimo trosku, prosim babule, zhrnte mi prosim teda, ako dosiahnut blond. ja mam momentalne zlte vlasy a jedine co si davam je melir, ale je potom taky viditelny. ale ja sa bojim si dat nejaku sivu, ci popolavu, lebo ja nechcem vlasy biele, ale blond. a teraz som naposledy pouzila loreal pieskovu blond a stale su zlte a na obr. su take ako chcem, ale nemam ich take. tak fakt neviem...
a kleopatra, co spominas tu profesionalnu farbu, tak to akoze kde taku zozeniem? cez kadernicku iba??? taka nie je v obchode???