Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

tessy
Dik :-)
Nepocitaj s tym, ze budes mat prska pri sebe od zaciatku. Dievcata pisu o mesiacoch, kym boli natolko makke, ze ich mohli dat k sebe. A este - bez podprdy nepocitaj skoro urcite s "uzkou ryhou" medzi prsiami...

AdnavCosti

Dievcata, ako ste nosili po stehoch tu otrasnu podprdu - kolko cez den, kolko v noci? Viem, ze mi to dnes pri kontrole dr. povie, ale ja chcem vediet nie "ucebnicove" rady, ale tie vase...Pre mna je ta podprsenka dost "nekomfortna"...

Flow333

Tessy
mam okruhle, vysoky profil, 460ml pod svalom. Neviem ako je to mozne, ze mam Len tolko, ci Sval nepustil. Ja som stihla ale nie zase tintitko. A mam pocit, ze sa na mne stracaju. Celkovy dojem na postave. Chcela som velke prsia. Aby bolo vidno ze su silikony. Mne sa paci ten silikon look. :-) chcem vacsie urcite a viac k sebe