Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

flow
JOOOOJ, ze male!!! :-))) Ale ty to vies dokompenzovat peknou kozusinkou pri vecernych satach ;) Ale chapem, kazdy mame inu predstavu - ty zboznujes silikon-look, mne sa sice na inych paci, ale vyslovene som chcela pevny prirodzeny vzhlad - preto u mna aj taka volba implosu...

tessy
Ten pas mame kazda, ja mam dokonca taku podprdu, kt. ma pas napevno na bokoch prisity. Davam si ho pod prsia pocas dna, ked stojim, nad prsia na noc, ked akoze lezim. Musi to byt aj takymto stylom "bandazovane".

Implos sa ti len tak neposunie. To co popisuju niektore baby /xexenka.../, ze sa udialo nieco po par mesiacoch - to nie je tym, ze by sa posunul implantat "sam od seba". To je tym , ako sa telo vyrovnava s niecim "cudzim", ako to prijima, ako mu telo same "robi miesto"...a toto sa neda dopredu vediet.

zuzkas

flow a ty teraz tak vážne rozmýšlaš nad väčšími?nieje ti ľúto,že znovu investuješ po tak rátkej dobe?lebo aj ja by som chcela väčšie,ale vydržím pár rokov a potom vymením.keď som žila pred tým len s hruďou,tak teraz prežijem pár rokov s týmito lentilkami na hrudi:-))

zuzkas

flow tá medzera sa nepáči ani ne na mojich.predstavovala som si,že budú bližšie k sebe.keď si dám riadnu pusch-up,tak sú pri sebe,ale nie celkom a až ma to vtedy bolí,takže si neviem žiadnym spôsobom prská dať k sebe do výstrihu:-(ja mám 72 pod prsiami a dúfala som,že 350 mi bude stačiť,teda viac sa mne ani nezmestilo na prvý krát.sú malé,nemám pocit,že sú silikóny,vôbec tak nevyzerajú...a ja som chcela aj hore na prskách ten oblúk,to čo sa aj tebe páči a ani to nemám...

Flow333

Tessy
ja mam podla mna dost velku medzeru. 2 cm aj ked mam push upku. Mne sa to tiez napaci. Ale mam siroky hrudnik tak vacsi impl to snad spravi.
Vladka
tak svoj pravy som mala nizsie, preto mam aj v papieroch napisane ze lavy je vlozeny nizsie kvoli asymetrii. Ale dr potom povedal ze asi malo. Videl to. A preco ho neposunul neviem. Asi to nerobia. Lebo povedal ze ak sa to neupravi ma zoperuje a da to do poriadku.