Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

korki

Ja som prestavala postupne.Od oktobra som kojila len raz v noci, lebo som chcela isť na opku v marci.Mlieko sa mi prestalo tvoriť tak v decembri.V januari som už nemala ani zostatok.Pred konzultaciou som bola na sono aby vedela určiť termin podla toho v akom stave mam žľazy.Najskôr mi dala termin v tom marci.

korki

tessy, teba sa chcem este spytat? kedy si dokojila to druhe dietatko??? lebo niekto tu spominal, ze opka moze byt az po polroku od posledneho kojenia...

xexenka

korki

vidis, je to mozne, vyskusam. len to sa musim zakazdym odfotit, lebo jato vazne nevidim v zrkadle :D

to bielitko-radsej doma, lebo mam trosku dopriesvitna sklovinu, tak sa bojim ci by som zbytocne nenechala peniaze u zubarky.

vlasy-davam si len melir+metrix "šedinu",resp. je to skor tonovacka kt. posobi aj ako maska, mam po nej super vlasy, a objednava mi ju kadrnicka.

korki

xexenka, kukla som foto... superske ich mas!!! minimalna asymetria, ale iba na niektorych foto a asi to bude postojom alebo podprdou. staci dva mm posunute ramienko a uz ti to mozno urobi vyssie, nie???

a ty si ako bielis zubky? u zubara? alebo doma sama??? inak aj ta tvoja blond sa mi paci, ako farbis???

flow, dik, prave som si kupila lorealku, vraj tam nie je amoniak, tak hlavne kvoli tomu a vraj najblendsi odtien c. 1021. ale nie je to ta svetla duhova ale blond svetla perletova...

kleopatra, no tu v okolo o takej predajni kde by predavali taketo kadernicke vyrobky veru neviem... ale ked budem volakde vo vacsom meste, tak pokukam... kde konkretne su take kadernicke obchody???

xexenka

Flow333

presne tak, mame rovnaky problem a este aj ten, ze na nas tie cici vyzeraju male :/
kedy ides na tu kontrolu? som zvedava ako to s Dr. doriesis, ci ti da hned vacsie...

xexenka

vladka19

uz ich mam dost dlho makke, dokonca Dr. po tej 10 dnovej kontrole mi ich v poho dal k sebe... takze uvidime ako sa mi to bude dalej vyvíjať

xexenka

kleopatra4589

k tym zubom, aj ja som trosku uchyl na zuby :) bielim si ich+ten kamienok je nalepeny, mam ho uz cca 4roky. to s tym krivenim zacinam aj ja citit, nakolko mi uz posledne vybehli, aj som sa pytala zubarky, ale ze s tym ona nic nenarobi, len vytrhnut, a toho sa ja bojim, radsej ich tam chcem mat :D

k cici: mas pravdu, niekde su OK, ale ked som tu jednu zbadala v compe, tak mi az zle prislo, ze preco to tak nevidno aj v zrkadle, ale len na tej foto :( tym padom si to ani Dr. nemusel vsimnut na kontrole, ked sa na mna kuk zblízka :/

xexenka

adelaide

vdaka za kompliment ;)))
na tych foto som si to aj ja vsimla, ze niekedy to vidno a niekedy nie, mozno som ja daka pokrivená z tasiek abo co, ale niekedy to dost vidno-ze su inaksie. ale napr. v podprde su rovnake, nevidno ze ten lavy je vyssie...
tak netusim, ci mam s tym otravovat Dr. a pisat mu mail, bo az o rok idem na kontrolu :( neviem co robit...
podprdy nosim 75D. ale musim hladat strih ako je tam tyrkysová, bo z tych obyc. mi cici vyskakuju :D

zonda

Adnav
urcite sa riad radsej "ucebnicovymi radami" od lekara, lebo niektore baby ich podcenuju a potom placu, ze sa im prsia posunuli. A kazda mame aj ine odporucania - niektore dievcata tu podprdu nosia 6 t nonstop, niektore len 3 t. Riad sa tym, co ti povie lekar, lebo kazda mame aj inu elasticitu koze, inak pevny sval.. Aby si nemala zbytocne starosti s asymetriou ;-)

Vladka
Jednoznacne tie prve - naaadherne! :-)