Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

adelaide
ten silver sampon z DM je od firmy swiss/o.par
vladka
ty si chcela za tie hodinky?mam slabost na hodinky :) tak mne sa viac pacia tie prve

barbora10

to pre to,ze ak by si niekto myslel,ze som divna,ze sem stale chodim:)ale ja mam toto forum rada a aj vas baby!!!

barbora10

baby prepacte tie chyby,ale mala som len chvilku a samozrejme rychlo forum:)aj chlapi som napisla s Y:)))prepacte,ale som asi jedina co sem aj po takom case neprestala chodit a prispievat:(((

barbora10

k tomu bieleniu tubov

biela perla je to najhorsie,co som kedy vyskusala.nepohodlne,slintala som pocas bielenia ako pit bull(nechutne a vzdy som si to skor vytiahla ako som mala,lebo to bolo hrozne)a vybielilo to tak o 1 idtien:(teraz pouzivam pasiky crest.je to to najlepsie,co som kedy mala.su sice drahsie,ale ovela,ovela lepsie a ucinnejsie a zuby mam po dvoch tyzdnoch bielenia viditelne bielsie a to som mala dost zltu sklovinu.takze ak mozem poradit ja,tak bielu perlu uz nikdy!!!pasiky crest su 200krat lepsie!!!fakt baby:)ale ty xexenka mas krasne zuby,takze tebe asi velmi bielit ani
netreba!!!

a zuby mam o dost odtienov belsie,ale teraz sa chystam objednat si crest pasiky z USA,to su este lepsie,so 14percentnym peroxidom a to su najucinnejsie zo vsetkych a s postovnym to vychadza nejak okolo 70 eur,ale videla som vysledky a parada.americky usmev:)

xexenka

prsia mas naozaj krasne.to jedno je malinko vyssie,ale to je aj tym,ze aky úpostoj nahodis,lebo ro mam tak aj ja.to sa ti este moze napravit.do pol roka sa prsia este formuju.podla mna su naozaj dost gulate,ale ty by si chcela asi este vacsie gulicky,ze???aj moje su uplne prirodzene,takze ta chapem,co myslis,ale na teraz,kym nebudes mat baby,tak to je uplne super.chlapy su z takych prs,ako mas ty uplne mimo,takze teraz nespekuluj a ries to az potom:)a mas nadherny usmev,tak nic neries:)))

dievcata moje,vychutnam si vas pekne poporiadku,uvarime kasu sladku,takze teraz ty adelaide:)www.rimmel.sk

ten ruz je rimmel a konkretne tento,lebo filajovej:)su dva druhy.ja mam odtien vintage pink,na perach aj v galerke a ten je vyborny!!!

teraz si na rade ty lubs:)

tak aj taky je.je z avonu a je to tento.ale uplne bez farby,co vytvara plnsi objem,tak o takom neviem,lebo vacsinou su vsetky s istym odtienom.vyskusaj tento:
www.avon-online.sk