Barborka !0
ja tie Crest pasiky mam asi aj doma, ak som ich tam nenechala, pozrem ich a ak chcem, kludne ti ich dam. Ono to nieo pomoze, ale mat to v ustach pre mna nie je moc prijemne ;( ALe zase zazraky to nerobi, to je len dobra reklama. Najlepsie zuby ti v USA vybieli zubar za 1500$, ale to je uz teda parada...uplne krasne, akoro az umelo biele. Tie pasky su aj uplne rozpistne, aj take co si mas dat asi po pol hodke dole..tak ja mam este tie snimatelne.
Flow,
ja myslim, ze velkost imlantatu zavisi od sirky tvojho prsneho svalu, mne to doktor zmeral a povedal mi maximum pokil kedy mozem ist. A zase velkost ti neovplyvni "medzeru" medzi nimi,lebo ak mas aj siroky hrudnik, ale prsne svaly nie, nic sa s tym enbude dat robit. Mne doktor nakreslil kde presne implantat skonci a aku medzeru mozem cakat, v strede hrudnej kosti si mozes nahmatat, z kadial ti zacina sval..az tam mas len kost a kozu...medzera bude vzdy.Ale ved pockaj, oni mozno este povolia, a budu sa ti dat "priblizit" . ALe velkost...ja by som sa bala strii a straty elasticidy koze, ved si zober aka je to zataz z nicoho nic takto "narast"
ale inak, ja neviem, ja si davam tie prsia urobit, aby som nemusela nosit konecne kazdy den podsite kosiky, push upky, ja sa neviem dockat kedy si dam len cipkovu, bez kostic, push upku maximalne do nejakeho vystrihu, nech si uz kenecne oddychnu od tych tazkych vypchatych podprseniek a hend budem mat aj pol kufra volneho, ked ich uz nebudem musiet nosit.
Ja pouzivam Victoria secret, najlepsie push up ake asi existuju...dokonca aj s mojimi malymi bckami ked ich niekedy natlacim do vystrihu sa ma baby pytaju, ci mam silikony....a to ja teda naozaj nemam toho moc co natlacit...ale kolko miesta zaberu v kufry!!! Tak treba najst aj dobre push upky a prsia budu blizsie.
Adna
no uz sa neviem dockat fotiek, a este sa ta opytam na ten menzes...kedy si ho vlastne dostala a co na to doktor, ako sa to dalo zdvladnut pocas menzesu..ja sa uz vidim, od stastia urcite dostanem zase v den operacie...