Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Ahojte dievcata,
takze kontrola po 6 dnoch:
Kedze mam vstrebatelne stehy, vycvakol mi len take konceky na jednej aj druje strane - bezbolestne.
Ked mi dal dole tu podprdu, asi po minute som normalne citila, ako mi prsia "trpnu" - ze vraj je to uplne normalne.
Opuchy mam aj na hrudnej kosti, aj prska samozrejme, ved to nie je ani tyzden, ale bez jedinkej modrinky....
Dovolil mi sa sprchovat, ale bez podprdy byt max. 5 min., potom to tam naspat nasukat. Podla jeho slov je to na velmi dobrej ceste...ale nechcem urieknut.
Dostala som "krik", ze sa hrbim, co aj mal pravdu - boli ma chrbat a zhrbenej je to lepsie, nie? :-) Takze sa budem vystierat a o dva tyzdne sa vidim s Dr. zase - xixixi, uz sa tesim ;)

katka33

Barborka !0
ja tie Crest pasiky mam asi aj doma, ak som ich tam nenechala, pozrem ich a ak chcem, kludne ti ich dam. Ono to nieo pomoze, ale mat to v ustach pre mna nie je moc prijemne ;( ALe zase zazraky to nerobi, to je len dobra reklama. Najlepsie zuby ti v USA vybieli zubar za 1500$, ale to je uz teda parada...uplne krasne, akoro az umelo biele. Tie pasky su aj uplne rozpistne, aj take co si mas dat asi po pol hodke dole..tak ja mam este tie snimatelne.
Flow,
ja myslim, ze velkost imlantatu zavisi od sirky tvojho prsneho svalu, mne to doktor zmeral a povedal mi maximum pokil kedy mozem ist. A zase velkost ti neovplyvni "medzeru" medzi nimi,lebo ak mas aj siroky hrudnik, ale prsne svaly nie, nic sa s tym enbude dat robit. Mne doktor nakreslil kde presne implantat skonci a aku medzeru mozem cakat, v strede hrudnej kosti si mozes nahmatat, z kadial ti zacina sval..az tam mas len kost a kozu...medzera bude vzdy.Ale ved pockaj, oni mozno este povolia, a budu sa ti dat "priblizit" . ALe velkost...ja by som sa bala strii a straty elasticidy koze, ved si zober aka je to zataz z nicoho nic takto "narast"

ale inak, ja neviem, ja si davam tie prsia urobit, aby som nemusela nosit konecne kazdy den podsite kosiky, push upky, ja sa neviem dockat kedy si dam len cipkovu, bez kostic, push upku maximalne do nejakeho vystrihu, nech si uz kenecne oddychnu od tych tazkych vypchatych podprseniek a hend budem mat aj pol kufra volneho, ked ich uz nebudem musiet nosit.
Ja pouzivam Victoria secret, najlepsie push up ake asi existuju...dokonca aj s mojimi malymi bckami ked ich niekedy natlacim do vystrihu sa ma baby pytaju, ci mam silikony....a to ja teda naozaj nemam toho moc co natlacit...ale kolko miesta zaberu v kufry!!! Tak treba najst aj dobre push upky a prsia budu blizsie.

Adna

no uz sa neviem dockat fotiek, a este sa ta opytam na ten menzes...kedy si ho vlastne dostala a co na to doktor, ako sa to dalo zdvladnut pocas menzesu..ja sa uz vidim, od stastia urcite dostanem zase v den operacie...

Flow333

Korki
Ty si si asi kupila loreal casting ze? No ta za vela nestoji. Vlasy su zlte. Tu som si raz dala ja a ma Palila hlava tak asi uplne bez amoniaku nebude. Myslela som feria od lorealu. Zistim presne odtien. Ale skus no uvidis. Ja som s nou nebola spokojna.
Xexenka
vyzeraju male. Ja to stale tvrdim.

Flow333

Zuzkas
vies co, pokial bude reopka zdarma, implose si zaplatim. Nie je mi to luto. Pojdem az na jesen a to uz budem rok po. Radsej teraz chcem pekne prska, kym nejak vyzeram. V 40 ke mi to uz asi bude jedno.

barbora10

xexenka

ja si aj tak stojim za tym,ze biela perla nie je az taka dobra ako crest.moznoze je to ine ked bielis biele zuby,ale ja som to tak nemala,takze zabrali az pasiky!a potvrdili mi to vsetci,ktorym som crest odporucila,ze biela perla uz nikdy!!!

a teraz uz vazne utekmááááááááááám,papa:)))

xexenka

barbora10

k tej perle- ja som uz vselico vyskusala, ked som bola v USA, tam som si kupila pasiky, pak som mala take pero, ale nic moc, a nakoniec mi poradili bielu perlu, ze je to najdrastickejsia domaca metoda, tak som to dala a vysledok sa dostavil. pravdaze som si musela na to zvyknut, ale teraz to je uz bez pitbulla :) aj ked som mala len jeden odtien od tej najbielsej, tak si to davam kazdy rok(preventivne).

prsia- takze to na teraz necham tak, nebudem sa az tak spehovat :) a uvidim ako sa mi upravia. ty ich mas ozaj superb :) niekedy sa nechapem, pred opkou som nespavala, ze aka cecoska to bude zo mna, 400ml, co si to idem dat, a ted, sa mi zdaju male, a to by som mala byt rada.. no nie, ja spekulujem nad vacsimi... dnes ma uz 2x tak kvalitne pichlo v tom lavom ciciku, to isto preto, ze ho tak preberame :D aby sme mu uz dali pokoj :D hadam sa mi upravi a nebude to az take okate...

barbora10

este v rychlosti vladka

jednoznacne prve!!!!tiez som maniak na hodinky,ale momentalne leti zlata farba,ale inak su tie prve krasne,ma ich kamoska a vzdy jej ich chvalime.