Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

kleopatra
ja som mala tiez 2x predlzene vlasy, prvy krat mi to vydrzalo skoro 10 tyzdnov a to sa mi uz spravil podareny chumac vlasov co sa to vsetko zachlpilo, druhy krat som to musela dat po necelych 6 tyzdnoch dolu co sa to uz nedalo ani cesat a z objednanych prvotriednych pravych pramienkov sa polovica rozpadla... tak som bola sklamana, vyzeralo to sice super ked som mala dlhe vlasy ale strasne mi to znicilo moje vlastne a na tu kratku dobu to bola dost privelka investicia :-(

Flow333

Katka33
moja velkost nie je moje max. Dr ma meral a povedal jajaj van sa tam toho zmesti. A elasticita. Neviem ale teraz som to celkom dobre zvladla ani take leskle som ich nemala. Ani bradavky sa mi nezvacsili. Este tam snad je rezerva. :-)

xexenka

kleopatra4589

ja tiez pouzivam tu bielu perlu, a s tou sklovinou mas pravdu, moc to nici... tak ale nebielim si 365 dni v roku. davam si pause, resp. len kratko si to uz bilievam.

a k tomu predlzovaniu, uz nikdy viac. mala som to asi 3x bo mam riedke vlasy, resp. tenky vlas a tak mi to donicilo vlasy, ze som po vyse 10 rokov cakania a dlheee vlasy musela ted v januari skocit pod noznice :/ skoro som aj slzicku vyronila, tak ale mam to teraz lepsie, lebo mi na koncoch viseli len take 3 chlpy :D ted len cakat, kedy mi opat tieto uz zdraveee dorastu :)
vyskusaj clip in, kt. som tiez mala, ale kadernicka mi povedala, ze vidi, ako mi aj tie nicia moje vlasy, ze sa mi trhaju tam kde mam pripnute tie sponky. tak aj tie som prestala nosit. ale u teba to tak nemusi byt, nakolko ja mam extra jemne a tenke vlasy

barbora10

katka

ja crest pouzivam a za seba mozem povedat,ze biela paradne,takze ak mi ich posles,tak beriem vsetkymi desiatimi:)))

adna

ano su to presne tie.je ich viac druhov,ale tieto su najlepsie,ked nepocitam tie z USA.mne zubky naozaj pekne vybielili.

kleopatra

zajtra ti dam link z kade obiednavam,lebo uz utekam cvicit:)))a vlasky tak ako pise leus,nedavala by som si to.ja som vzdy nosila dlhe po pas,ale teraz som chcela zmenu a uz som olutovala,dala som sa zostrihat po plecia:(((ale predlzit nedam,nici to velmi,velmi,velmi!!!

leus

kleopatra
predlzenie vlasov zatazuje korienky tvojich vlastnych a vlastne potom velmi padaju a dalsia vec o umele sa treba velmi starat inak sa ti z toho spravi nechutna guca , chemlon.A potom ta cena, kazde 3mesiace si to treba dat obnovovat..mam zname kt. to mali a uz by si nedali

kleopatra4589

barbora10

Ty si ako nasa skusena odbornicka.. :)) Prosim ta, a odkial si tie pasiky na zuby objednavas?? Lebo ja tu bielu perlu pouzivam.. co sa belosti tyka, som s nou spokojna... len vsade citam, ze ju nitko neodporuca, kvoli sklovine, ze to j njhorsie co na zuby moze byt.. a to slintanie- tiez to bol moj najhorsi problem, ale casom si zvykam.. :)O tych pasikoch som uz co to pocula.. A kedze sa tak vo vsetkom vyznas- nemas nahodou aj nejaku skusenost s predlzovanim ale zhustovanim vlasov??? :))

AdnaV

:) Ja som sa tiez teda napocuvala o tom hrbeni sa.. :) Ale je pravda, ze pri hrbeni prsia zaniknu.. :)

leus

vladka
neviem proste tie prve su moj vkus...mne na tych druhych vadi ten biely plast dookola, posobi to na mna takym lacnym dojmom, ale kazdy ma iny nazor na vec ...ja by som urcite brala tie prve, ja inklinujem k striebornej

kleopatra4589

xexenka

Tak to bud rada, ze to v skutocnosti tak nevidno.. :)Hm.. u mna napriklad tiez niekedy vyzera, akoby som mala jedno prsko vyssie.. ale ide o to, z emam dost skoliozu, tak preto..ale ked sa vyrovnam ako mam, tak je to ouukej :) Ale ak ti ten rozdiel prekaza, na tvojom mieste by som sa urcite doktorovi ozvala.. A zuby si bielis sama, ci zubarka? Lebo ja som bola aj u zubarky, qle pouzivam aj bielu erlu.. no citala som, ze to je riadne svinstvo.. a ze to dost nici sklovinu.. no nemozem si pomoct.. :)

vladka19

Jednoznacne tie prve..:)

korki

A odkial si, pokial to nie je tajomstvo?? :) Lebo ja co poznam take obchody.. tak viem, ze v Humennom je jeden, ktory je uuuplne super.. a v Presove su dva.. privom jeden je dost slaby.. ale vsetri tri su teda riadne zasite :) Najlepsie budes, ak s aporadis niekde v kadernictvach.. oni budu urcite vediet.. Dostala som odtial aj sampon s maskou na vlasy, ako darcek od kamosky.. tak idem dnes vyskusat.. :)

AdnavCosti

CREST Supreme je uplna bomba, neviem, ci Barborka ma objednane tieto, ale ak ano, tak si dobre urobila, fakt asi na doma najlepsie, co sa da zohnat.

katka
Menzes som dostala 3 dni pred op. Ja mavam tak max 4 dni, takze v den op som uz koncila.
Zaklad je ten, aby OP nebola tesne pred alebo na zaciatku - ani nie tak kvoli "hygiene", kaslat na to, ale hlavne kvoli zlazam, kt. su tesne pred menzesom zdurene a mohli by skreslovat umiestnenie implantatu. Ked uz je menzes "rozbehnuty", zlazy uvolnene, tak to uz vobec nie je "prekazkou"...