Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

luxury tento ? -odkaz odstránený- mam 100 chuti si to kupit.
tak pockamm co este barborka napise akke pouziva ona.
diki, no mam sa celkom dobre, myslim ze prska sa mi budu pacit ked tak na ne pozeram a tiez som ich zmackla a stlacila k sebe ze co to spravi. no neviem,, musim este oficialne 2 tyzdne pockat abyuz bolo tych magickych 6 tyzdnov za mnou. podprsenku si asi kupim zatial jednu symbolicky, a potom sa pustim do nakupov dalsich..
ja mam bay tiez jedno nizsie..a nezda sa mi to...ale zas zhora vyzera ze su rovnako..takze u mna je to aj tym ze vjednom bolo viac koze proste.bolo vacsie..ja uz neviem, ked vas tak citam aj na mna sa lepi nejaky syndrom nespokojnosti ale zas, dnes som mala uz len podprsenku bez pasu a obtiahnute tricko a citila som sa vyborne. luxury. sviezy vzhlad zachovany :o))
a ty ako..kedy to mas?
adnav tak super, gratulujem..a co tvoj dojem? pacili sa ti?

Luxury

adelaide - ako sa mas? ako prska?

ani nie ze proti, len mne to urobilo to, co mi to urobilo, moj doktor cumel jak puk, musel mi na predne zuby na krcky kydnut plombu...no nadhera...:) ja som si nechala prinasat s USA ten Crest professional, ci aky to, taky co u nas na SVK nemaju, tak to mozno aj tym, mozno bol silny...neviem a teraz nemozem bielit vobec, bo aj cez tu plombu citim ten peroxid ci co to na zuboch... :((( inak by som bielila o 106 :)

Luxury

adelaide - ako sa mas? ako prska?

ani nie ze proti, len mne to urobilo to, co mi to urobilo, moj doktor cumel jak puk, musel mi na predne zuby na krcky kydnut plombu...no nadhera...:) ja som si nechala prinasat s USA ten Crest professional, ci aky to, taky co u nas na SVK nemaju, tak to mozno aj tym, mozno bol silny...neviem a teraz nemozem bielit vobec, bo aj cez tu plombu citim ten peroxid ci co to na zuboch... :((( inak by som bielila o 106 :)

adelaide

ahojte
leus, barborka diki baby (barborka aj vy ficite na "mojom macikovi?")
no ja tiez sa pohravam uz niekolko rokov s tym bielenim,ale zatial nebola odvaha. bojim sa presne tych veci o ktorych pisete.ale vidim ze vy ste zeny cinu a bielite o 106.
takze zatial same pre a jedno proti od luxury. au luxury to muselo byt neprijemne.
takze barbor daj prosim linek kde objednavas ten crest.
ja to asi skusim, ved leto sa blizi. opalena tvar a biele zuby :o)

Luxury

Vladka - ano presne, to je ze ti to pod tlakom vytiahne sajrajt ako krv a hnis po operacii z prska von do saciku a znizuje to vraj rizika na minimum... celkom logicke, ja som sa toho najprv bala, ze hadicky, ale myslim, ze je to dobra vec...uvidime

Luxury

Baby - len jednu vec k bieleniu zubov - pouzivala som Bielu perlu aj Crest a vydralo mi to sklovinu na prednych zuboch - nemohla som sa bez bolesti napit, najest, teraz mi to zaplombovali, neni to pekne ale aspon to neboli - a s tym bielenim som to nejak neprehanala ... proste, nie je to nic prijemne ani esteticke ...