Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

adelaide

takze mi momentalne ficime na dobe ladovej a zachrante wiliho:)ale mame aj knizku moj macik a tu ma maly tiez velmi rad,vie ju naspamat,tak ako vsetky reklamy v telke.najnovsie:co je to ta lema?:)))

k tomu bieleniu.tiez potvrdzujem,ze to nici sklovinu a zubky su dost citlive,ale ja bielim tak raz,alebo dvakrat do roka(po dva tyzdne)a tiez mam z toho zuby citlivejsie,ale to je dan za to a treba s tym ratat.mne to potom vzdy preslo,ale tiez myslim,ze domace bielenie je dost skodlive.zuby mi to sice pekne vybielilo,ale koli tomu,ze su vzdy citlivejsie a nici to aj tu sklovinu,tak som tiez rozmyslala dat si ich vybielit u zubara.pouzivam crest 3D white(profesional effects)ale su este aj silnejsie a to so 14%peroxidom a tie sa u nas nepredaju,ale objednavaju z USA a su vraj najlepsie.vyhoda tychto pasikov je v tom,ze ani nevies,ze ich mas v ustach,co pri perle povedat nejde,mozes bielit naraz vrchne aj spodne,pri perle som nemohla,lebo sa mi tie kryty nezmestili na raz do ust,crestom by som vydrzala kludne bielit aj hodinu,lebo vobec neprekazaju,ani nevies,ze ich mas.pri perle som musela po 10minutach vybrat,lebo sa to nedalo vydrzat.

a este odporucam pozivat pastu rembrandt.stoji okolo 12 eur,dostat ju aj v DM,obsahuje peroxid,ale zaroven nenici zuby a ma ucinky proti zubnemu kamenu.kto ma zubky biele a chce len ozivit farbu,tak staci kludne pouzivat iba tuto pastu,lebo v takom pripade uplne staci.

Luxury

adelaide - super, tak som rada, dufam, ze budem svieza aj ja :) xixi no ved posli potom nove foto, ze ako sa to upravuje... ale nesleduje sa privelmi...;)

Pozrem doma ten Crest, este mam krabicku s par pasikmi, co som uz nemohla douzivat a napisem, ktory to mam...

Taakze - ja uz zacinam s tymi vysetreniami, aj ked mam do aprila este dost casu, mamina ma chudatko podporuje a tesi sa so mnou, ze budem pekne a stastna snad konecne:) ale mi to je aj luto, ze ju ako mamu takemu vystavujem po psychickej stranke...:( otec to este nevie..ale ako ho poznam, nebude nadseny,snad ma nezavrhne...no a dnes som to chcela oznamit mojmu milemu, ale ... nedokazala som to, len som tak habkala a povedala som mu, ze budem mesiac indisponovana....chudak, len ho vylakala....no,cakaju ma zmeny....

korki

ahojte

no veru, tie prsia od jezovitovej nie su bohvieco. ale som rada, ze mame tuto galerku, aspon vieme...

a zas trosku vlasy... tak flow, ano je to loreal casting, takze zase som kupila sit ako citam.. .neva, vyskusam...

kleopatra, ja som z Partizanskeho. tu o takom obchode neviem, ze by bol a urcite ani nie je... ale skusim sa opytat mojej kadernicky ci nevie o niecom takom...

AdnavCosti

Niekedy pred mesiacom asi sme sa tu dost "bujaro" bavili o praci jednotlivych chirurgov - kazdemu sa moze nepodarit, to je jasne.

katka
Pisala som vcera - su tvrde, opuchnute, ale uz teraz sa mi pacia :-)
Foto v galerke - uz som tiez pisala - pridala som sa k Livke v decembri, nevytvorila mi dodnes konto. Tak som ich PRED dala aspon na facebook, kt. vytvorila cayman /myslim/. Nesmiem si davat pooperacnu podprdu dole na dlhsie ako je nevyhnutne /jasne, je to este len tyzden/, takze ten nevyhnutny cas vyuzijem najblizsie dva tyzdne skor na sprchovanie...ale urcite budem prispievat fotkami - akykolvek vysledok to bude, pre ostatne dievcata, kt. pridu po nas...:-) A hlavne potom, ked mi Livka vytvori ucet v galerke :-)

Inak tu pooperacnu podprdu si urcite vyberte MENSIU , ak bude na vyber...u mna bolo - 70B alebo 70C alebo 75B. Mam teraz tu nejmensiu, tlaci, reze, pas ma zviera...ALE: citam vsade mozne /aj na zahranicnych forach/ - tych prvych 6 tyzdnov to ma byt skutocne "stlacene" Vyslednu velkost ti to neovplyvni, ale pevne sa usadia a minimalizuje sa moznost neskorsieho jemneho posuvania implantatu.

AdnavCosti

Dievcata, trochu "citu" do toho komentovania...Ved viete, ani ich majitelka to mozno nechcela presne takto, toto forum ma byt skor o podpore a nie o nejakych takychto "ofrflaniach". Keby nebolo bab, kt. si pridaju do galerky aj nie celkom vydarene prsia, vznikla by mylna iluzia, ze to VZDY MUSI BYT 100%tne...a ono to tak ani zdaleka nie je. Takze ja davam klobuk dolu a vazim si dievcata, kt. popisu pravdivo aj nedostatky, komplikacie, prip. poslu aj fotky nie dokonaleho vysledku. :-(

maria, adelaide
Uz ste uplne odpuchnute?

katka33

Vladka,
mne povedala Jezovitova na konzultacii, ze mi svoju pracu neukazuje, lebo ona robi slovenske celebrity...a toto by som povedala ze je este jedna z jej lepsich prac...uz som videla aj uplne katastrofalne vysledky od nej, ja by som ju zabila, keby mi nieco take urobila...a nechapem, zena...ako moze urobit take neforemne prsia, to robi podla svojich?

Barborka 10
ja neviem ci su to presne tie co ty pouzivas...zatial som nasla doma 8 na dolne a 10 na spodne...a to by som ti doniesla, ved si z PD, nie?

Adna...no hovor...ake su...a kedy budu fotky? Inak ja tvoje nevidim ani pred v galerke...

adelaide

preco to nechce ? !!:o///////proste na stranke ziarivyusmev bodka sk su take volaju sa crest professional effects...