adelaide
takze mi momentalne ficime na dobe ladovej a zachrante wiliho:)ale mame aj knizku moj macik a tu ma maly tiez velmi rad,vie ju naspamat,tak ako vsetky reklamy v telke.najnovsie:co je to ta lema?:)))
k tomu bieleniu.tiez potvrdzujem,ze to nici sklovinu a zubky su dost citlive,ale ja bielim tak raz,alebo dvakrat do roka(po dva tyzdne)a tiez mam z toho zuby citlivejsie,ale to je dan za to a treba s tym ratat.mne to potom vzdy preslo,ale tiez myslim,ze domace bielenie je dost skodlive.zuby mi to sice pekne vybielilo,ale koli tomu,ze su vzdy citlivejsie a nici to aj tu sklovinu,tak som tiez rozmyslala dat si ich vybielit u zubara.pouzivam crest 3D white(profesional effects)ale su este aj silnejsie a to so 14%peroxidom a tie sa u nas nepredaju,ale objednavaju z USA a su vraj najlepsie.vyhoda tychto pasikov je v tom,ze ani nevies,ze ich mas v ustach,co pri perle povedat nejde,mozes bielit naraz vrchne aj spodne,pri perle som nemohla,lebo sa mi tie kryty nezmestili na raz do ust,crestom by som vydrzala kludne bielit aj hodinu,lebo vobec neprekazaju,ani nevies,ze ich mas.pri perle som musela po 10minutach vybrat,lebo sa to nedalo vydrzat.
a este odporucam pozivat pastu rembrandt.stoji okolo 12 eur,dostat ju aj v DM,obsahuje peroxid,ale zaroven nenici zuby a ma ucinky proti zubnemu kamenu.kto ma zubky biele a chce len ozivit farbu,tak staci kludne pouzivat iba tuto pastu,lebo v takom pripade uplne staci.