Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

barborka
musim ta poopravit co si napisala: "obsahuje peroxid,ale zaroven nenici zuby"... ked obsahuje peroxid, tak automaticky nici sklovinu zubov.

AdnavCosti

Umyvanie vlasov - take 3-4 dni po opke ti bude taaaaaak jedno, ci mas vlasy umyte al. nie...A potom to uz v predklone zvladnes aj sama, mozno na prvykrat nie dokonale, ale ucel to splni :-) Ja osobne som si ich sama v predklone umyla 4. den po Op.

barbora10

vladka

to ti neviem vysvetlit,ale mozno keby zajdes na konzultaciu aj k inemu doktorvi,tak ten ti povie,ze najlepsie by boli prave anatomy:)

adna
ale v tom s tebou suhlasim,netreba predsa rozoberat prsia,ktore sa niekomu nepacia,len som napisala,ze vladka sa nic zle neopytala:)chcela vediet,ci sa nam to zda normalne.ja myslim,ze to normalne je,lebo kratko po operacii su este mnohe prsia nepekne a opuchnute.no ja neviem,ale tie prsia po 10 tyzdnoch vyzeraju normalne.niekto ma bradavky vyssie,niekto nizsie.

a ja som pouzivala ten pas iba nad prsiami.

Luxury

adnavCosti - suhlasim, tiez si myslim, ze commenty typu - tieto sa mi nepacia a preco ich urobil tak a nie inak, by si mal kazdy nechat pre seba....mne sa v galerii paci vela vela prs a nepisem ani to tu, aby zas niekto iny, koho nespomeniem si nemyslel, ze tie sa mi nepacia, lebo to tak nie je....Uprimne, ja mam tiez dilemu, ze co bude, ked vlozim tie moje prska nove....mne sa mozu pacit, druhemu nie a napise to tu a budem nestastna...:( aj ked kazdeho nazor,ale trapilo by ma to, tak ci tak...a pritom mi tato galerka uzasne pomohla...takze rada by som prispela, aby som pomohla dalsim dievcatam v rozhodovani a tak....
a suhlasim aj s barborou 10 ohladom tych prsiek, ako to potom doplnila...

AdnavCosti

vladka
Musi vyplnit horny pol, ale zaroven ti spodok nemoze nechat "len tak", lebo ked su prsia ovisnute, je tam potom riziko optickeho oddelenia implantatu od skutocneho prsu...Nieco na styl Mondan, ktora to tu tiez pred casom rozoberala.

AdnavCosti

vladka, barbora, bellinka
Ja tiez suhlasim s tym, ze Dr. to asi nevyslo tak, ako to malo byt...Len som sa vzila do koze tej baby /uz nepamatam nick/, ze ako sa asi citi niekto, kto si na svoje prsia precita - BRRRR. To je cele, niktora z nas by to - bez svojho "pozehnania" - asi nechcela, alebo sa mylim?

barborka, Lia
Ten bandazovaci pas ste si davali nad aj pod prsia? Mne odporucal cez den fixovat zdola, na noc zhora a DOST NAPEVNO... Vy ako?

barbora10

vladka

podla mna si sa nic zle neopytala.ved chces iba vediet ci to je podla nas normalne,nic zleho si na tie prsia nenapisala a ani si nikoho neurazala.moj nazor je,ze ano,tie prsia sice vyzeraju 6 dni po operacii nepekne,ale pani ma este vyrazny opuch a povedala by som,ze ma anatomy,takze pre to aj ten tvar.no ale ked sa pozries na foto po 10 tyzdnoch,tak su to uplne normalne,prirodzene prsia.

zuzkas

bývam v šali.v partizánskom mám strýka a bratrancov,aj krsných rodičov a v brodzanoch 2 strýkov a býval mi tam starky.keď som bola dieťa,tak som tam prázdninovala,ale teraz tam nejak nechodím,nemám čas.teda ja by som aj mala,veď som na materskej,ale muž je stále v robote a samu ma nechce púšťať.možno cez leto tam zabehnem.

korki

zuzkas, to vazne??? tak sem aj chodievas na navstevy??? to by bolo fajn, keby sme dali stretko...
a momentalne to kde byvas? sak mi to vypadlo...