baby, asi hrooozne hlupa otazka...
tie co chcete mat umely silicone look to asi ani nepochopite...ale pre tie,co chceli mat aj velkostou aj tvarom prirodzene prsia, sumerne k postave....ako to bolo po operacii, vsimlo si to okolie?
ja nad tym rozmyslam, ze ja neviem ci to psychicky zvladnem, ze to budu vsetci o mne hovorit....je to sice primitivny postoj z mojej strany ale ja som to nikomu nechcela ani povedat a naozaj to chcem mat len pre seba, ako manzel o tom vie, ale ja by som si to chcela nechat pre seba, ze som nieco take podstupila...ako teraz nechcem vyzniet ako Judiniova...ale ja sa doma vystredne neobliekam, rifl, tricko...moja uniforma a tak som myslela ze ked som doteraz nosila vystuzene podprdy, ak budem mat uz svoje, budem nosit len tenke...takze okolie by si to nemuselo ani vsimnut...ja idem na 280 max 320 anatomy...myslite ze to bude taka viditelna zmena a ze si to vsetci vsimnu?
Mal niekto podobne "zmiesane" pocity, ze sice chcete prsia, ale nechcete, aby to vsetci vedeli?Ako vyrovnat by som sa s tym asi po case vyrovnala, len by ma to zo zaciatku asi dost stvalo, ze si to o mne kazdy hovori....myslite,z e to bude tak vidno?