Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

baby, asi hrooozne hlupa otazka...
tie co chcete mat umely silicone look to asi ani nepochopite...ale pre tie,co chceli mat aj velkostou aj tvarom prirodzene prsia, sumerne k postave....ako to bolo po operacii, vsimlo si to okolie?
ja nad tym rozmyslam, ze ja neviem ci to psychicky zvladnem, ze to budu vsetci o mne hovorit....je to sice primitivny postoj z mojej strany ale ja som to nikomu nechcela ani povedat a naozaj to chcem mat len pre seba, ako manzel o tom vie, ale ja by som si to chcela nechat pre seba, ze som nieco take podstupila...ako teraz nechcem vyzniet ako Judiniova...ale ja sa doma vystredne neobliekam, rifl, tricko...moja uniforma a tak som myslela ze ked som doteraz nosila vystuzene podprdy, ak budem mat uz svoje, budem nosit len tenke...takze okolie by si to nemuselo ani vsimnut...ja idem na 280 max 320 anatomy...myslite ze to bude taka viditelna zmena a ze si to vsetci vsimnu?
Mal niekto podobne "zmiesane" pocity, ze sice chcete prsia, ale nechcete, aby to vsetci vedeli?Ako vyrovnat by som sa s tym asi po case vyrovnala, len by ma to zo zaciatku asi dost stvalo, ze si to o mne kazdy hovori....myslite,z e to bude tak vidno?

barbora10

vladka

kamaratka bola tiez na modelacii a ma rez do kotvy a opaluje sa aj hore bez,lebo je taka stastna,ze si to dala urobit a vobec ju nezaujima okolie,ci si vsima jej jazvy,ked sa opaluje na dovolenke hore bez,ktore takmer nevidiet,pretoze pre nu su jej nove prsia s jazvami stokrat krajsie ako tie povodne sedmicky bez jaziev.a poviem ti aj to,ze doteraz sa vraj nikdy hore bez neopalovala,pretoze az teraz vnima svoje prsia i ked s jazvami,za dokonale:)nevsimaj si okolie,ide hlavne o teba!!!

AdnavCosti

Anatom X gulate
Bola som na konzultacke - asi ako vacsina bab - u viacerych dr., konkretne u 4, z toho 3 mi rovno povedali, ze tvar implantatu nie je uplne rozhodujuci. Aj s gulatym im. dokaze vycarovat "kvapkovity" tvar a naopak. Je to o predispozicii aku mas a o "vyhrani sa" s umiestnenim impl. Tak snad vedia, co robia...

A este - ta spominana Dr. by si isto toto do vystavnej galerky nedala, ani neukazala ako vzorkovnik svojej prace...si myslim. Takze by si ani nemala sancu vidiet taketo vsledky.

AdnavCosti

vladka
Prosim ta, uz nerozoberaj tu "nestastne" formulovanu vetu...myslim, ze sme sa pochopili - ja som napisala to, ako som to vnimala ja, kedy som bola na mieste tej baby, barbora napisala, ze sa jej mozno zdaju ok...Jasne - a prave tieto nase posledne prispevky su toho dokazom - ze to tu ma byt o uprimnosti. A uz to nechajme...

Ty pises, ze si mala prsia po brucho - ja som tie svoje tu na fore pred casom oznacila ako PRSIA ZENY OD RIEKY KONGO
:-))) a snivalo sa mi, ze si ich zasuvam spolu s bluzkou za opasok nohavic... Horsie to uz snad nebude...

barbora10

vladka

nic ine ti neostava,iba doverovat:)chcela som tym povedat,ze jeden doktor ti moze navrhnut anatom a iny gulate,ale len on vie preco.to je to iste ako velkost.jeden navrhne maximum 300ml a iny by dal aj 400:)

barbora10

leus

tak urcite,ale vraj minimalne.aspon tak mi tvrdil zubar:)a pouzivam ju kazdy den a nic znicene nemam:)myslela som to tak,ze nenici tak,ako biela perla,alebo pasiky crest.

barbora10

vladka

a preco si myslis,ze ich jej dovrzala???poslednu foto tam ma po 10 tyzdnoch,cize jej sa este stale tvarovali,este stale to nebol konecny vysledok.teraz keby posle foto,ako vyzeraju po rokoch,tak by ste mozno ani neverili,ze su to tie iste prsia:)a co ak presne take prsia si pani predstavovala a s vysledkom je spokojna!ved mi nevieme ako jej teraz vyzeraju,ako sa zmenili...

a vlasy som si 6 den po zmyla uplne sama a nemala som s tym problem.