Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Este sa mi nepise prave najlepsie, tak som ta chcela zdrzat...:-)
Stale tvrdim, ze si mala podobny zaklad ako ja, moje boli mozno jemnucko mensie... Tvoj vysledok je - ako isto vies - jednym z tych krasne vydarenych, preto sa pytam aj teba - po OP si bandazovala tym pasom zhora al. aj zdola? Ako dlho? Pocas dna? Cez noc?...

AdnavCosti

katka
Uz som spominala, ze ja sama tiez preferujem natur look, preto aj moja volba impl. - 330, anat. a aj s dr. sme to pred op. dost rozoberali, teda aby ich umietnoval - v ramci moznosti - tak, aby vyvolavali pozadovany efekt.
Prsia som mala 70 A,slabe B, ale vyrabala som z nich skutocne az Ccka. Moje moto bolo: Ako to, ze ten kto vymyslel Wonderbru este nedostal Nobelovu cenu :-) A nie len push up-ky, ale aj rozne gelove ci silikonove vyplne boli kazdodennou sucastou /dokonca aj plavky som vypchavala/. Okolie ma vnimalo ako ze teda "ona MA DOBRE PRSIA"... Ked som bola vcera na kontrole, mala som tvarovanu bluzku, presne tu, kt. som nosila aj pred dvoma tyzdnami do prace...len som tie odševky uz nemusela vypchavat "ponozkami", ale vyplnili mi ich - uz naozaj moje - prsia.
Zaver - nebude to v obleceni take dramaticke :-)

Flow333

Aquamarine
niečo okolo 600. Tak aby mi išli viac k sebe. Uvidim čo mi DR povie. Ty kedy ideš? Už chcem vidieť 600 live:-)
katka
mna sa niektorí pýtali či mám silikony, a nemala som problém to priznať. A čo si kto mysli mi je úplne jedno.

tinda

na margo tej pani z galerky,podla mna v podprsenke vyzeraju ok,ale bez nej no neviem,z estetického hladiska tie bradavky nevyzeraju najkrajšie...podla mna ta pani si mala dať spraviť jednoznačne aj korekciu bradaviek,nemyslím si,že po čase sa jej zmenili,práve naopak,snad ešte viac tie bradavky poklesli a tak či tak sa tá pani korekcii nevyhne...a možno jej to aj spomínaná doktorka navrhovala a možno to nechcela,tažko povedať,ale tiež uspokojiť sa s tým,že aké prsia som mala predtým a teraz je to lepšie je tiež nezmysel,ved si prejdeme nie lahkou cestou ku krajším prsiam bolesť,strach,nemalé peniaze atd.a uspokojiť sa s takýmto výsledkom no neviem asi by som bola riadne neštastná:(

katka33

Vladka,
mam fotky v galerke..ja sa nebojim, ze budu vyzerat umelo, ani velke, len ci si to okolie jednoznacne vsimne...ked nosim doteraz tie push upky a potom chcem uz len tenke...tak objemovo si myslim ze to bude takmer rovnake.
Len chcem vediet co tie baby, co mali taky isty zamer co ja, ci to bolo vidietlne aj v obleceni a ci si to okolie jednoznacne vsimlo.

Jasne ze su tu baby, co chcu mat co najvacsie a neprekaza im, ze to vsetci vidia, dokonca este chcu vyslovene taky umely look.
Ja chcem presny opak, mam male bcka. jasne ze to bude rozdiel v urcitom obleceni a v plavkach...ale tak v tricku ci je to taky vnimatelny rozdiel...ani neviem ako to spravne sformulovat.