Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

tinda

ahoj.dlhsie si tu nebola,ako sa mas???

inak k tomu co si pisala,tak ja si myslim prave opak,lebo aj podla seba dobre viem,ze casom ti klesne implantat,teda ze sa usadi a nie bradavky,cize bradavky vystupia skor vyssie ako nizsie a pre to si myslim,ze tej pani sa potom prska mohli pekne usadit a vyzerat ovela krajsie.ved ked si ja porovnam foto ked som bola len 10 tyzdnov po operacii a teraz,tak to je dost velky rozdiel.a niekedy sa dava ten implantat vyssie,lebo casom ako klesne,tak aby jazvicka bola pekne na mieste akom ma byt.

katka

ty budes mat prsia uplne prirodzene a nikto podla mna ked neprezradis,tak ani len nebude tusit,ze mas nejake implantaty.chces mat prirodzene a take aj budes mat.velkost aj tvar implantatov ake ti doktor navrhol na zaklade tvojich predstav a poziadaviek bude splnat prirodzenost.

tinda

je veru otrasná a na začiatku tiež ma všade tlačila som si ju vatovými tamponmi vyplnala zospodu to mi dosť pomohlo,ulavilo sa mi...ale bude lepšie a lepšie uvidíš,nakoniec si ju aj oblubiš:)

aquamarine

lebo mne napr.jedna nemenova pani doktorka chcela natarat ze vacsie ako 400-ky mi dat nemoze ze sa to nezmesti....a prisla som k inej doktorke a ta povedala ze by slo aj 700 ale ze to je uz velmi vela tak na stole sa rozhodne ci 550 alebo 600,ja dufam ze 600ky..

AdnavCosti

Viem si predstavit, ze ti bolo s podprdou lepsie...Ja som sa tesila, ked sa budem moct osprchovat a teraz mam z toho taky pocit...ze ked si ju dam dole, tak mi to cele spadne do vane :-( No proste je to opora ta podprda...hoci tlaci a vyzera hrozne :-)

aquamarine

flow333
tak budem silno drzat palce:)
Uz v polke aprila ak sa mi do toho nic nepostavi....
600 znie super:) a ked ta prvykrat dr.operoval povedal zeby sa ti zmestilo aj viac?ci ta odhovaral od vacsich?