Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

adnav a suhlasim ze mas tu pooperacnu malu a tesnu..to je parada..ja by som ju teraz aj prijala na obvod urcite tesnejsiu. mne je v nej uz dobre . ale vyzera priserne!! je zadubena a vypelichana. a odrata od sucheho zipsu na tom pase..nejake tipy akko ju vybielit a oprat? no novu si za 65 eur kupovat nepojdem :o)!!!

adelaide

ja mam pod prsiami 77 a cez 97-98..cize preto to Fko. ale ma to desi ! asi budem kupovat len tie Ecka ak vobec zozeniem. ale citila som sa v takej skvele.
pritom katka v obleceni si pripadam ako keby som mala take dvojky..cize ty sa neboj ze niekto si vsimne..

adelaide

ahojte kocky
tak prva vec _: barborka vintage pink som dnes prikupila v tescu a teda uz ta tu tolko chvalime ale neda sa opat inak..ja som posledne roky pouzivala len lesky,ale nedalo mi to..a ta farba je presne moja oblubena..a je naaadernaaa..a este aj stal v akcii 2.49€. takze VDAKA za tip!
a dalej. podprsenky..skusala som skusala..cele tesco preluntrila..nebola som nikde inde..ale asi ma to neminie..lebo v tescu maju sice 34DD..ale je to maleee.tlaci ma to.. a neuverite aka podprsenka mi sadla ako uliata. ze 70 E !!! Isla som podla pravidiel tej p. Konarovskej co tu bezal link. AKurat ta 70 E sa mi nepacila...polka bola cipkovana cez bradavky a nevyzeralo to dobre.
takze ja si asi tak lahko nekupim...kde chodite kupovat..?
flow, belinka - vy mate aku velkost? len mi nepovedzte ze Ceeecko lebo sa zasmejem ze neexistuje...
fakt. a jednu som si predsa kupila..75D je celkom ok..ale po 2 hodinach som nahodila retro lebo ma tato tlacii..
uz pozeram net a podla ich tabuliek -odkaz odstránený- by som mala mat az 75 F...a doktor mi radil kupoovat 80C. dobre nie :o)
adnav uz tusim odpuchli ale stale su tuhe..a som cela vyhadzana uz z tej podprdy..aaach jaj!!

Flow333

Aquamarine
mám 175cm. Cez prsia som mala 85 a teraz mám 93,5. Čo sa mi zdá malo. Skúsim sa inak pomerat teraz či sval viac nepovolil.

aquamarine

Lia86
ahoj videla som tvoje fotky v galerke a mas super postavu aj prsia:)
mozem sa spytat kolko merias a vazis?diky

tinda

adnav nemáš začooo:)aj nabudúce
barborka dakujem dobre,hmm možno máš pravdu,len ty si základ mala iný ona trošku ovisnuté...aj ked od ježovitovej sú prsia zo začiatku také čudesne xi,po nejakej dobe sa z nich ozaj vykluju pekné prska,takže určite na tom niečo bude..aj ked ja osobne by som k nej asi nešla

aquamarine

flow333
super,takze tiez patris k vyssim,kolko mas cm?
(ak si mi to uz pisala,prepac nespominam si)
mozem sa spytat kolko cm si mal cez prsia pred a teraz po?

Flow333

Aquamarine
mne sa ešte zmestí. Ale DR povedal že to čo mám už budú vulgárne prsia. :-) ale asi na niekom kto má 160cm.

Baby vidíte ja som retro nosila poctivo. Ešte aj teraz v nej spim. A aj tak.