Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

maria
Ahoj, uz som sa cudovala, kde si :-)
Bola si na kontrolu po 10 dnoch a najblizsiu mas kedy? Pas si davas napevno, tak, ze az tlaci? len zhora?
vypytujem sa teraz kazdeho, aby som si vedela spravit aky taky obraz...porovnat to, co mna odporucil s tym, co vam...

maria1113

adelaide, ale najhoršie na tej podprsenke nie je ani to, ako vyzerá, ale neviem, či aj tebe, ale aj keď ju poriadne vyperiem, tak stále je napachnutá spoteninou, takže stále smrdí, to mi vadí.

maria1113

adelaide, aj moja podprda vyzerá hrozne presne ako píšeš ty. Zodratá z pásu, taká ošúchaná, aspoň nie som sama.

maria1113

ahojte baby, tak za tie dva dni, čo som tu nebola ste toho dosť popísali, rozoberali ste tému "bielenie zubov", tak by som sa aj ja chcela podeliť so svojou skúsenosťou.
Ja som si tiež asi pred dvoma rokmi bielila zuby doma, kúpila som si u svojej zubárky whitening systém "opalescence". Funguje to na takom princípe, že zubárka ti urobí odtlačky zubov a na základe toho spraví silikonové formy na horné a dolné zuby(podobné ako pri bielej perle) a do tých foriem sa naniesie bieliaci gél. Najlepšie je to nechať si to cez noc. Ja som mávala z toho zvláštny pocit keď som si to dávala, som sa bála, či sa nezadusím pri spaní, ale zvykla som si na to. Samozrejme, že ako skoro každé bielenie, aj pri tomto sú zuby citlivejšie.
Adelaide, tak ty si dobrá, keď košík D ti je malý, no super. Tak tebe zostalo tých 98cm, ja mám už 96cm cez. Dokedy ešte musíš nosiť ten sťahovací pás?

adelaide

belinka ako je mozne ze s tvojimi totalnymi dvojmai si mala 81 cez prsia a ja s letiskom mna hrudi az 89 cm? pred.
pod mam 77
ja som sa to pytala. a nie su ti tie 75 C male? inak vyhoda..asi nemas vobec problem zohnat cokolvek sa ti zapaci. nie?

bellinka

Vladka ty mas op v den mojich narodenin ha ha tak budem na teba mysliet , no ja idem tiez do chirmedu ale 14.3.2011 .))

niekto sa tu pytal ake podprsenky teraz nosim , no pred op som mala obvod pod 75cm a cez 81cm a teraz po op mam 75cm pod prsiami a 90cm cez prsia a nosievam podprsenky "teraz sa podrzte" 75C alebo ked je push up 75D , takze nic moc ziadne extremy a to mam 450ml implantaty
:((

adelaide

baby zas od temy ale prosim. mam velmi skaredu plet na chrbte(vyrazky)..aj tam kde je retro..aj inde..neviem co to znamena..ale nieco s tym chcem spravit..kozmeticka to normalne vycisti ked pojdem?

adelaide

flow 70E som v pohode obliekla . sama som sa divila. tym ze bol kosik E asi..
neviem
75D je mne male..potrebujem DD (to je to iste ako E?)alebo az DDD.
a ked ich stlacim k sebe tak mi vznika nieco take pekne ako mas ty Lia v strede v pushupkkach :o))
no uvidime ci to podprda dokaze. lebo ja som to rukami.

Flow333

Adelaide
tak mám 75 D. :-))) ako mám rovnako ako ty pod prsiami 77. A cez 93,5. O dosť menej ako ty:-))) a 70 si v pohode obliekla. Ja Som ešte neskusala.

Flow333

Adelaide
tak mám 75 D. :-))) ako mám rovnako ako ty pod prsiami 77. A cez 93,5. O dosť menej ako ty:-))) a 70 si v pohode obliekla. Ja Som ešte neskusala.