Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Odpuchlo ti to uz? Moje su samozrejme este stale tvrde ako skaly, a ked dam na sprchovanie podprdu dole, hned po 3-4 minutach mam pocit, ze si ju rychlo musim nasadit, lebo mi tie kamene padnu do vane :-) Ale asi to nie je nic nenormalne po 8 dnoch, dufam.

Co doktor, to ine zvyky - uz len tie dreny, nosenie podprdy, soferovanie... Mne napr. po tych 6 dnoch na kontrole povedal, ze v poho mozem soferovat... Vcera som aj bola autom na nakup, presla som take 3 km a bola som "unavena"...A to pritom jazdim uz 15 rokov a dost vela, ale vecra som sa citila za volantom rozklepana ako v autoskole :-)

tinda

ja u dr.Tršku v Ba,hmm vidíš,každý doktor svoj názor,treba dôverovať tomu svojmu,určite vie prečo ti také navrhol a ty ku komu ideš a kolko ml?

maria1113

adnavcosti, nie, nedávala, ja tam ani chrastičky nemám, len také hladké čiarky, neviem, čo mi dr. povie na kontrole, či ich mám niečim natierať. To je sranda, každý doktor to má inak.

AdnavCosti

Maria
No, moje kontroly maju iny priebeh, ako tie vase - na prvu som bola po 6 dnoch, na druhu idem o dva tyzdne...Minimalne dovtedy si ten pas mam davat, hlavne zhora. Davam si ho dost napevno, tak som zvedava...
Na chrasticky si si teda nedavala nic?

tinda

je pravda,že pri anatomoch veru ten vrch prska nie je taký vyplnený,ale to je práve tým prirodzeným tvarom tých anatomov,ale to len bez podprsenky v nej spravíš rovnako super dekolt ako s gulatými...
ty chceš gulaté?či?

maria1113

adnavcosti, ahoj moja, na kontrolu po šiestich týždňoch ešte len idem, dnes sa objednám. Ja som ten pás nosila len asi dva týždne a mala som ho hore, ale nie až tak úplne, aby som nemohla dýchať, mne dr. povedal, že to nech na mne, či ho budem nosiť, alebo nie.

tinda

vladka ja som bola na troch konzultáciach a všetci doktori hned anatomy,čo som bola rada,lebo ja som anatomy chcela,ako tu už baby písali tiež som nechcela ten spomínaný silikonový "look" xi,chcela som len tie prsia vyplniť a aby vyzerali,čo najprirodzenejšie a tým,že boli prsia ovisnutejšie,tak práve ten anatomický tvar mi mal ten spodok prska pekne vyplniť,hej ja som si veru z velkostí mohla vyberať mne by sa tam toho zmestilo,ale na prvýkrat som to nechcela prehnať,po druhom dieťati pod 500ml nepojdem xi,inak ja som spokojná s velkostou tiež nosím 75D a prsia mi z nej dosť ešte vyskakujú...
a inak myslím,že máš o dosť väčší základ ako som mala ja:)