Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

vladka
Teraz som sa musela riadne zasmiat, Tinda asi tiez, lebo tie zavesy su myslene teraz ako skutocne zavesy na oknach, kt. mame rovnake...ty si myslela asi prsia, ze? xixixi
Pisala som uz viackrat, ze aj napriek tomu, ze som poslala livke fo, ona mi odpisala aj poslala pristup, neviem, z akeho dovodu mi nezriadila konto ...uz su to tri mesiace. Ked budem posielat nove fotky, napisem jej, nech tam prida aj tie povodne. mala som podobny zaklad ako Tinda, mozno troch mensi...

maria1113

adnavcosti, určite ti zmäknú, ja som ich mala tiež zo začiatku tvrdé, ale teraz sa už lepšie "chytajú"

AdnavCosti

Tinda
Aha...lebo vies, ze som ta kvoli podobnemu zakladu obzerala castejsie, este aj tie zavesy mame rovnake :-) a preto mi nejak utkvelo v pamati to mesto...
Mentor, 330ml, stredny profil, anatom

maria
tak tie moje teda musia zmaknut, lebo s tymto sa neda, to by som neskor v posteli musela davat pozor, aby som niekomu "neublizila" :-)))

maria1113

adnavcosti, mne sa zdá, že opuch tam už nie je, samozrejme, že nie sú na dotyk ešte ako prirodzené prsia, mäkké, ale mne sa to páči, ani by to nemuselo mäknúť.

tinda

vladka
zle napísala mesto namiesto Ba Po,ale ml dobre,mám 405ml polytechy vysoký profil a tiež pod sval,ked ti môžem poradiť tak určite tie väčšie,nech ti to prsko pekne vyplní