Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

flow333
ved to mas supis,ale chapem ze chces vacsie...
inak ked si teda bola na prvej opke,tak ti dr.povedal ze vacsie by uz boli vulgarne?
teraz si das okruhle ci anatomy?

aquamarine

vladka19

este nie som po opke,mala som ist uz vo februari,ale nedalo sa,teraz mam termin v polke aprila....tak snad mi to uz vyjde:))

tinda

katka dakujem pekne...
tých drenov sa neboj,ten pohlad na tie banky nie je bohviečo ja viem,ale mysli na to,aký účel to plní a hotovo a to vyberanie vôbec nie je také strašné ako niektoré baby opisujú,je to skôr také štípnutie,no bolenie chrbáta po opke je ovela horšie xi,no jazvičky po tých drenoch ti ostanú,ja si ich tam vidím,lebo o tom viem,ale druhý by si to ťažko všimli,ale sú to len také malé bodečky toho sa tiež nemusíš obávať

katka33

Tinda,
pekne, naozaj aj ja by som take chcela...idem 4.4. tiez k dr. Trskovi, ale mam aj ziadost na nejake co by ochoreli, tak mozno sa naskytne sanca aj skor.
Pozerala som tie ranky po drenoch...ja radsej na ne ani nemyslim, lebo si to neviem ani predstavit, mat hadicky z tela...asi mi pride spatne ked ich zbadam a odpadnem...ale dost ma zaraza, ze tie ranky je dost vidno aj mesiace po operacii..niektore sa dokonca stazuju ze navieraju a bolia..ty nemas taketo problemy?
Ale prsia su uzasne, presne taky tvar by som chcela...krasne, nikdy by osm nepovedala, ze su robene. Joj ako zavidim....

katka33

Tinda,
pekne, naozaj aj ja by som take chcela...idem 4.4. tiez k dr. Trskovi, ale mam aj ziadost na nejake co by ochoreli, tak mozno sa naskytne sanca aj skor.
Pozerala som tie ranky po drenoch...ja radsej na ne ani nemyslim, lebo si to neviem ani predstavit, mat hadicky z tela...asi mi pride spatne ked ich zbadam a odpadnem...ale dost ma zaraza, ze tie ranky je dost vidno aj mesiace po operacii..niektore sa dokonca stazuju ze navieraju a bolia..ty nemas taketo problemy?
Ale prsia su uzasne, presne taky tvar by som chcela...krasne, nikdy by osm nepovedala, ze su robene. Joj ako zavidim....

tinda

vladka tak tie prska už budeš cítit,že su plnšie,ja ich tiež cítim hlavne ked sa prehnem,ale ved budme radi xi,predtým som necítila vôbec nič:))),ale neboj nebudeš mať pocit,že by ti mali vypadnúť,to len ten prvý moment,nezvyk,že máš väčšie prská