Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

adelaide
K tym vyrazkam na chrbte:
Mam s tym dlhorocnu skusenost, takze ver mi :-) NEVYSUSUJ antibakterialnymi mydlami. Ma to opacny efekt - narusis si prirodzeny film na pokozke a este sa to zhorsi. Roky pouzivam a skutocne zabera SEBAMED MLIEKO, nie detske, posielam link, aby si vedela, ako vyzera.
-odkaz odstránený-

Hned po sprchovani, krasne vsiakne a vysledky uz po 2-3 sprchovaniach ZARUCUJEM :-) Maju ho myslim aj v DM, ak chodievas niekedy do Hainburgu, tak v BIPE urcite.

Luxury

tessy - praveze mna v globale nic nenapada:) neviem ci uz vsetko viem, alebo nechcem vediet alebo mi to je tak jedno :)len dufam ze si o mne nemysli ze som trapna:)

Luxury

Baby co sa vy pytate doktorov na tyx konzultackax pred OP? bo ja sa nemam co, aspon ma nic nenapada....doktor sa ma pytal ci este xcem daco prekonzultovat a ja ze neviem, asi nie... proste ma nic nenapada...

Silvia313

Babyyy, prosím Vás, ako sa dostanem do galérie?! V pondelok idem na konzultáciu k Dr. Červeňovi... a chcela by som popozerať, ak tam niektorá máte aj od neho spravené... poprípade nejaké info, či ste s ním boli spokojné... Ďakujem krásne! ;)