Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

katka - tu paniku poznam ja mam to iste a mam to aj ked zistim ze nemam pri sebe vodu...pomaha mi ked sa ukludnim a prestanem myslet na ten problem a myslim na nieco ine - a skus to hned od teraz, nemysli na to zle ale iba na to dobre...

Luxury

Katka33 - drzim palce! tak nakoniec nejdes so mnou :) ja mam este vyssie jednu ryhu, tak sa neboj... budes to mat krasne prirodzene a tes sa

cayman

katuska klidecek...:)
mysli pozitivne a neznervoznuj sa zbytocne.papiere o asymetrii som podpisovala aj ja, nemam ich pri sebe, ale zajtra to tu mozem presne opisat. viem ze pravy prsnik som mala iny a dokonca aj menej elasticku kozu. ale vysledok : na mm ich mam presne!

takisto som si nikdy nevsimla ze nemam rovnake prsniky, pokial mi to nepovedal po zmerani :)

takze drzim palce a nicoho sa neobavaj. ja som opku kvoli narkoze a atd odkladala roky a teraz lutujem ten strateny cas. a ku kamionu - ku mne neprisiel, bolest bola, ale vobec som necitila ani deko na hrudi. kvoli foru som tiez cakala slona na hrudi, preto ked som sa prebudila po opke, prve co ma napadlo, ze do riti,co sa stalo, ja nemam prsia. nic som necitila a bola som zabanadazovana, takze to naozaj tak vyzeralo.
a hned som sa pytala sestricky, preco mi nedali implantaty. trapas...
a teraz: mam obrovske prsia (80D podprdy, dokonca v tescu DD) a vsetci sa pytaju ci ma neboli chrbat, ale ja ich vobec necitim, velmi su lahucke.

takze ziadne strachy :))) upierala si si dost dlho :)

Flow333

Jej Katka
sa ti to skratilo:-)
tak ja som ppdpisovala papiere vseliake. Ale nič o asymetrii. Každý DR má asi iný postup. Ale 3mm sú malinko. To je nebadatelne. Neboj sa všetko zvládneš a zachvilu sa budeš tešiť z prsiek. Mysli len na to dobre a zle alebo komplikácie vypustaj.

katka33

Baby, volal mi doktor, ze nejaka baba ochorela a mozem ist 7.3...moje nervy aj som sa potesila, aj mam z toho hrozu...ale aspon sa nemam ani kedy bat...
Poslal mi uz aj papiere a ta zmluva je robena normalne na meno s popisom presne ze mam jednu ryhu o 3mm vyssie ako druhu a ze som si vedoma ze mam rozdielnu klembu prsneho svalu...to aj vy ste mali presne v zmluve zakomponovane individualne nerovnosti?
Joj...tieto papiere ked clovek cita...to je ak podpisat hypoteku...moje nervy, ved ja viem ze nikto nie je uplne rovnaky, ale zas si nemyslim, ze by som mala nejaku vyraznu asymetriu, ale aj tak sa teraz obavam, ze co ak to bude omnoho viditelnejsie ked budu vacsie. Ale zas ked si pozeram niektore z vas, mate asymetriu omnoho vyraznejsiu a vysledok je uzasny, ja by som sa velmi obavala dvoch rozlicnych velkosti implantatov...a aj s tym vidim baby s peknymi rovnakymi prsiami po operacii. Ja mam rovnaku velkost... a mam podpisat, ze viem o mojej asymetrii....podpisovali ste aj vy?
A este... ja neviem, uz sa ani tej anestezy tak nebojim, urcite viac ludi zomrie pri autonehodach ako pri narkoze a nezacnem koli tomu teraz chodit peso...ale, ja mam tak trosku klaustrofobiu...z pocitu ,ze nemozem dychat, v preplnenom vytahu,v saune, napriklad mam nejaky panic attack aj vo vode v mory ked neviem aka je hlbka...a zacnem hystercit a asi by som sa aj utopila napriek tomu ze viem plavat.....a strasne sa bojim momentu ked sa prebudim z narkozy a pocitim ten spominany kamion na hrudi ( co sa velmi tazko predstavuje, kedze v realite je jednoznacna smrt) a mam strach ze oblbnuta z narkozy a v panike, ze nemozem dychat, si tie silikony povytahujem len aby sa mi lepsie dychalo. Bolest vydrzim, myslim..aj ked doteraz moje maximum bolo asi ...buchnutie si lakta...tak tiez sa mi to tazko predtavuje...ale neviem si absolutne predtavit ten pocit tlaku, ze nemozem dychat a moju naslednu reakciu.....mate nejake rady?

AdnavCosti

adelaide
tak teda "vyssia moc" rozhodla, ze link neposielam, ale je to BIELY obal, Seba Med ph. 5,5, 200ml a stoji okolo 5-6€.