Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

aquamarine

ja by som chcela velikaaanske co ja viem 600ml alebo 650ml (700ml???), ja netusim ake su tam moznosti preto sa tesim na tie konźultacie ze co mi povedia doktori :))

bellinka

vladka , ano ja som mala taku malinnku asymetriu aj pred op a doktor ani nerozmyslal nad roznymi impl. ani mna to nejak nenapadlo , nemam to nejake viditelne len teraz po roku mi je vidiet ze jedno mi pokleslo a to ma trapi ...ale ved uvidime ze co povie :)) na konzultaciu som prisla s predstavou ze chcem maximum co sa da , a to mi chcel dat doktor magdo len 400ml ale ja som ho nakoniec ukecala na 450ml , ja by som brala vtedy aj 500ml ale tvrdil mi ako aj flow333 ze uz budu vulgarne velke , tak sme sa dohodlli na tych 450ml , cize mi ani nemeral a nebavili sme sa nejak o tom okolo toho ...

zonda

Adelaide - miery myslis pod a cez? Ja mam pod 70 cm a cez mozno 85-86. Mam 300 ml, ale stredny profil. Ja mam 50 kg aj s topankami a kabelou, takze na mna je tych 300 dost. Ja neviem, bradavky mam uplne rovno v strede, ale ta foto nejako skresluje. Zajtra odfotim a poslem do galerky konecne ;-)
S tou navstevou v predajni podprseniek s detmi si ma naozaj pobavila :)) Kontrolu v marci mas v PK ci BB?

adelaide

zonda ty mas ake miery prosim ta? mas pekny zaklad asi budu pekne ze? rovnake.
a tiez tie bradavky mas trosku smerom von sa mi zda. mas to tak aj teraz?

adelaide

zonda som zvedava na foto
katka nic so nepodpisovala...
adnav strasnaaa vdaka za tip (aj tebe vladka). tak to poriesim.
no mate ravdu hlavne sa treba umyvat ze. dnes som kupila kefu s ruckou a surovala o 106.
ja mam dalsiu novu podprdu. 75D. sadla super. schieser. ale to som skusala s 3 malymi detmi ktore rozobrali zatial cely obchod..poposuvali stojany s blieznou a jeden syn si aj drcol stojan medzi oci. ale ja v kabiiinke skusala.a predavacky boli take mile z emi bolo blbe nekupit.ale je fajn. len ta cena. vrrrr (35 €)
a skusila som 75E esprit,al v tej som vyzerala ako v padakoch. ona aj bola dobra..ale zakryvalacele prsia.

maria..daj ju oprat na dlhy cyklus do pracky...ty ju peries v ruke? nechce sa mi verit ze z tej umeliny neodide pach.
no ja viem baby ze aj 4 mesiace co ste po v nej spavate,a to sa vam nehnusi tak ako mne po mesiaci? teda tou vypelichanosotu :o)
inak ja uz ten jeden posuvany nepodlepujem...nevladzem..uz len verim ze podprda staci. uvidime co povie dr. 6.3 na kontrole.
ja si tie svoje celkom oblubujem,ale keby som ich chcela riesit tak zacnem frflat.
a este ozaj katka, kamosi ma videli vcera..a ze to nekrici vobec...ze pohoda. a to som mala vystuzenu kosticovu..bez vypchavok..ale predsa ta latka ma par mm...
aj ja sa pofotim nanovo a poslem..

zonda

Ja som bola u Dr. Cervena v BB. V galerke mam zatial iba fotku pred, som 3 tyzdne po, este som sa neodfotila, ale planujem cim skor, dufam cez vikend :-)

Ja som tiez za prirodzeny vzhlad prs - aby sa nestalo, ze do miestnosti vojdu prve prsia, potom nic a nakoniec ja :-)

cez oblecenie nic nekrici na prvy pohlad, no napriek tomu nemas v podprsenke vzduchoprazdno, som velmi spokojna s tymi 300kami. Pan doktor ich nazval "take inteligentne" a naozaj to vystihol :-)))

katka33

Cayman, Zonda
ach, sranda, ze preco ste mi tie silikony nedali? No dufam, ze aj ja sa ich to opytam...
Zonda a ty si kde bola operovana/ asi nemas foto v galerii, ze?

Luxury
aj mi bude chybat,ze tam nejdeme spolu, nejaka spriaznena dusa vzdy dobre padne a my sme boli vlastne aj take rovnake... a teraz som na to sama ;(
Lenkea, dakujem.Naozaj je to za par...a uz ani neviem ci vsetko stihnem co som planovala...
Korki
a ty ako? Ako si ty na tom s asymetriou o ktorej si doteraz ani nevedla? Kolko doktorov ti to povedalo? Iba jeden?Mne z 5tich iba jeden, jeden sice povedal, ze je tam mierny naznak, ale ze to je nic.

zonda

Cayman, Katka,

presne, aj ja som sa prve po prebudeni pytala sestricky, ci uz tam tie implantaty mam,lebo necitila som ani bolest, ani tlak :-)

Katka,

To stazene dychanie je minimalne, ziadna panika Ta nechyti. A k Tvojej otazke o prirodzeny look - mala som 70A, impl. 300 ml, dnes som mala svetrik s V vystrihom, aj vystuzenu podprdu (ale tenku) a stretla som par znamych, nikoho to ani len nenapadlo. Vidiet je to najma v uplne obtiahnutych tenkych trickach, alebo potom plavkach a spodnom pradle. Ale v beznom obleceni to vyzera takmer rovnako ako predtym poriadne hruba push-up :-) nemaj strach, drzim palce, ten skorsi termin je super!