Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

korki. nie. nieee 6 tyzdnov.ja som oficialne uz 4 tyzdne po...a citim svoje telo tak, ze moze plnu zataz..nepojdem skakat jasne na svihadle,ale naozaj aj to co som opisovala..tieprsne svaly uz nebolia..prsia pomaly ako moje..a toto som mala uz pred tyzdnom...budes sa2 tyzdne setrit..a postupne pridavat. tak ako zivot prinesie..a neboj sa..ja sa rada vzdy ohanam prirodou aka je ona mudra..a paradoxne ajked ti daju umelace tak priroda ti povie co a ako treba. zas zvitazila priroda.
inak ja som dnes vypila dost toho šardoneee takze tieto filozoficke uvahy..ehm ehm..
dobru noc! a ziaden strach !!!
PS: a fotila som sa.to co ste tu spominali.ze vyssie..nizsie..inde dvorec..iny tvar..tak ja mam vsetko. fakt. skoda ze uz je flasa prazdna. (ale inak su pekne! zalezi z ktoreho uhlu sa pozeram..)

korki

adelaide, ty si fakt superzena!!! a dik, dodala si mi pozitivnu energiu... ja som tiez taka, ze pokial sa bude dat, tak chcem vsetko zvladnut sama a hned bez pomoci. ale tiez sa bojim, aby sa mi tam nieco neposkodilo, alebo tak. tak neviem, ze ci treba zajednat aupair az na 6 tyzdnov nonstop, alebo co???

adelaide

cau korki moja.
no ja som sama.
1x do tyzdna idem k mame s detmi,ale..to je sice super ona sa im venuje,ale necitim nejaku fyzicku ulavu.
No nehovor mi.To by sa tu baby aj zhrozili keby som opisovala ako napr. vcera sme z navstevy isli domov..(3.poschodie peso bez vytahu)..vecer o 21:00..a mala ze nevlaaadzem..a ja ze veriiim..cely den nespala..tak ju dojednej ruky(13kg) a priondenu tasku plnu veci na prezitie do druhej ruky..bolo to dost tazke vsetko..uz som aj cakala ci nedojde k nejakej ruptuure..ale no...prezili sme.
A ked si nieco poseriem tymto tak jasne ze si budem za to moct sama,ale vacsinou nedokazem inak.SOm nejaka naspeedovana uz dlhodobo a neviem si ani kavu vypit v klude.teda ze nesedim..aj vcera kamos ze "sadni si uz,nepobehuj tu"u nich doma. hruza so mnou.
neboj korki. vsetko krasne zvladnes.preco by aj nie. uvidis !!!

korki

adelaide, tesim na fotocky...

ako vidim, ty uz si uplne zabehnuta prsatica. podprdy nakupujes v plnom prude, len tak dalej...

a chcem sa ta opytat, ako to zvladas pri troch detoch??? stale ti niekto pomaha, ci uz uplne sama vsetko??? lebo mne bolo povedane, ze 6 tyzdnov by som nemala nic tazke dvihat, cize asi ani dieta... a neviem si predstavit byt doma a neprelozit sem tam maleho odtial ci odtial... ale dr. povedal, ze najlepsie bude, ked to tych 6 tyzdnov vydrzim a potom pekne postupne...

ja si fakt neviempredstavit tu realitu...

korki

ahojte

katka, super. ochvilu uz budes aj ty taka inteligentna prsatica...xixi

ak cches napis mi mail, korki80@azet.sk

adelaide

tinda:o)
mame rovnaku podprdu. tmavosedu s kamienkami na kosickoch. Akurat ja mam stale letisko na hrudi, len kosicky plne, a ty ich mas krasne spojene.to sa ako robi ?!!:o) kedy si ich tak dala?
inak ozaj zonda idem do PK. si sa pytala