Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

Ahojky...

v pondelok o taktomto čase už budem mať potom... trošku si chystám veci len nechcem brať zbytočnosti...

čo ste si brali do nemocnice??

Ďakujem.

zonda

Silvia313

nezalezi len na vyske a hmotnosti, ale aj obvodu hrudnika pod prsiami a cez. Okrem toho je dolezite, kolko mas volnej koze, ci je pevna, aku siroku mas hrudnu kost, atd. Pre mna je 300 ml az az, ine dievcata maju vyse 400 a zvladli by kludne viac. Najlepsie ti poradi doktor na konzultacii, vypocuje tvoju predstavu a na zaklade moznosti tvojho tela odporuci vhodnu velkost, tvar a rez.

korki

ahojte

silvia313, to musis napisat livke mail a poslat hned aj tvoju foto, teda foto tvojich prsiek a potom ta ona prida do galerky a napise ti hesla... e.uhrinova@gmail.com... baby dobre som to napisala??? myslim ten mail???

adelaide, filozofka nasa, co mas opicu???

inak dik za vcerajsi mailik, aj ja si myslim, ze pokial telo dovoli, tak preco nie... ved ja teraz aktivne cvicim. tak myslim, ze bude u mna tiez rychle zotavko.

Silvia313

Kočky, prosím Vás, ešte raz... chcela by som vidieť výsledky Dr. Červeňa... v pondelok idem na konzultačku a neviem asi aké veľké si mám dať... keďze tu veľa z Vás píše, že je radšej dať si väčšie ako menšie... ja som na 100% rozhodnutá pre neho, chcem guľaté, ale neviem čo s tou veľkosťou... tak prosím baby poraďte! Mám 52 kg, 167 cm... ďakujem!

a ak by som mohla poprosiť vidieť tie výsledky... som aj na FB, ak máte tam galériu... ďakujem krásne a pekný víkend! ;)

Silvia313

Kočky, prosím Vás, ešte raz... chcela by som vidieť výsledky Dr. Červeňa... v pondelok idem na konzultačku a neviem asi aké veľké si mám dať... keďze tu veľa z Vás píše, že je radšej dať si väčšie ako menšie... ja som na 100% rozhodnutá pre neho, chcem guľaté, ale neviem čo s tou veľkosťou... tak prosím baby poraďte! Mám 52 kg, 167 cm... ďakujem!

a ak by som mohla poprosiť vidieť tie výsledky... som aj na FB, ak máte tam galériu... ďakujem krásne a pekný víkend! ;)

zonda

Adelaide,

ano pacia sa mi, som spokojna. Nas doktorko Cerven robi podla mna naozaj nadherne prsia (samozrejme v ramci individualnych moznosti). Dnes pobudnem aspon 1-2 hodky bez podprdy, aby mi zmizli tie skarede otlacky od svikov a odfotim :-)
Parada, ja som myslela ze budem musiet ist na kontrolu do BB, ale skusim sa dohodnut tiez na PK, to mam par km.

Flow333

Bellinka
že objednam sa na konzultaciu vtedy keď ty? Veď doktora porazí. My sme podľa neho už teraz vulgárne. Veď by skolaboval. :-)))