Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

B4bie,
a kolko si davas? Moj odhad 320 anatomy?Ja idem za tebou o tyzden...tak budem na teba mysliet a hlavne nam prosim ta daj vediet hned ked prides domov, ake to bolo a co mozem cakat...
O kolkej tam mas byt?

Luxury,
napis, ze by zoberes aj skorsi termin,ak sa uvolni...urcite sa uvolni a budes to mat cim skor za sebou...

lenkea

zonda, to je super, ze ti 300ml staci, ja by som prijala aj viac, aspon 350 by som si dala, keby som sa mohla este raz rozhodnut...nuz, co uz... teraz mi 300 ml sravilo v normalnej podprsenke skoro taky efekt, ako predtym mierne vypchata podprsenka...aaale, uvidime v lete, nakupim vystrihy.. :-)

aquamarine

AdnavCosti

ahoj,mozem sa ta spytat kde sa da zohnat take pyzamo na zapinanie vpredu?ja som popozerala obchody aj na nete som hladala a nikde nic:(

lenkea

zonda, to je super, ze ti 300ml staci, ja by som prijala aj viac, aspon 350 by som si dala, keby som sa mohla este raz rozhodnut...nuz, co uz... teraz mi 300 ml sravilo v normalnej podprsenke skoro taky efekt, ako predtym mierne vypchata podprsenka...aaale, uvidime v lete, nakupim vystrihy.. :-)

AdnavCosti

b4bie
Urcite sa tu vidime este aj zajtra, ale ak by predsa nie - ver, ze urcite v pondelok na teba budem mysliet a drzat prsty.
Neber zbytocnosti - papuce, pyzamo /vpredu na zapinanie/, Colu /nie light, riadnu s cukrom/...ale ved to vies. A hlavne /tak ako mi napisal noc pred op moj doktor/ "uz len dobru naladu, optimizmus a usmev na perach..."

Luxury

barbie - ja tiez tam pojdem :) tak som zvedava... napis ked sa ti bude dat ... juuj budem myslet na teba :)

vies, ja len kvoli praci nemozem skor, lebo v marci konci FY...

b4rbie

Luxury

dakujem moc za palceky, aj ja som kazdej "zavidela" mna to cakanie "nicilo", som rada, ze uz to budem mat za sebou =) takze ak mas moznost ist skor neuvazovala by som ... aj ked kazda sme ina...

Idem k Dr.Trskovi do Snopu
=)

Luxury

barbie - drzim vsetky prsty!! zavidim aj tebe, uz aj ja uvazujem, ci sa nedam na cakacku na marec...

a kto ta operuje?

peta11

Lubs
načo ideš za anesteziologičkou? Nestači si iba spraviť interne u tvojej internistky a s tým popisom prisť do Šnopu? Ja keď som bola operovana v CA tak som iba ten popis od mojej internistky priniesla nemusela som isť za anesteziologičkou. Ale to som bola v štatnej nemocnici. Či ta anesteziologička ti bude robiť aj vyšetrenia, ekg...?