Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

estelle

korki

ja mam siroky hrudnik a cela som dost velka:)
Tych 700 si asi zvazim,deti urcite chcem.
Myslim ze tych 600 postaci.
Zase chapem,ze mensim babam spravi aj 400 riadne prsiska,ale to moj pripad nebude kedze nemam 1.60 ani 50kg:(

estelle

Nela111

Hm mne doktorka povedala,ze sa tam 600 zmesti,ale ze take prsia nerobi kazdy den a sama mi povedala,ze doktori sa boja vacsie robit....ale nie je to tym zeby sa vascie nevosli,samozrejme ze je pre nich lepsi biznis ked baba ide na reopku cvaka dvakrat:)

korki

lenkea, tak ako citam, sa ti nejako mali, ci nie???

silvia313, ja u teba tipujem tych 350. ale uvidim este podla foto...

korki

estelle, pri tvojich mierach ti podla mna aj dr. cerven da maximum 500 ml... aj to zavisi od elasticity a aj od toho, ci este chces deticky...
tych 700 ti daju az na druhy krat, si myslim ja osobne...
ono aj ja som dost velka zena, ale mne navrhol tiez preto, ze idem na prve zvacsenie, (a zatial si myslim ze aj na posledne) max, tych 450 ml, ale potom si vsimol miernu asymetriu hrudnika, tak jeden davame 400 a druhy 450... ale zatial mi takto staci. ved kedze tam nemam nic, tak urcite to bude sok nielen pre moju kozu s makcenom, ale aj pre okolie. xixi

Nela111

Caute baby, citam vas kazdy den, ale nemam cas stale prispievat.. Vidim, ze ste tu rozoberali vselico od prs cez farby na vlasy, bielenie zubov, nadpajanie vlasov, hodinky, vyrazky na chrbte atd. Hehehe :)))

Drzim palceky vsetkym, ktore to maju za par dni/tyzdnov!

Korki - Bola si teda aj niekde inde na konzultacii okrem Cervena? (alebo pojdes?)

Adelaide - urcite najdes super padnuce podprdy. Daj tomu este cas. A moj obdiv, ze to tak super zvladas aj s 3 detmi.

Lenkea - ved aj teraz si mozes dat vypchate podprdy, a to bude vystrih ukazkovy! :)

Estelle - Na prvy krat ti tam doktor 600 ml nenapcha. Respektive mozno by aj napchal, ale vies aky to musi byt sok pre kozu?! Su tu baby podobnych rozmerov ako ty (Korki, Adelaide, ci sa mylim?), maju, ci budu mat 400 ml. Nepresadzuj si za kazdu cenu co najvacsiu velkost, radsej to nechaj na doktora.

Silvia313

korki

ďakujem, fotku som poslala, tak dúfam, že čo najskôr tam budem, aby ste mi možno aj poradili:)))

zonda

pod prsiami mám obvod 75cm a cez prsia 85cm... no ja pod 300ml nechcem ísť určite, tak som zvedavá, čo mi Dr. Červeň poradí :)

AdnavCosti

aquamarine
Konkretny link mi sem neprejde, ale napr. na OTTO.sk je v sekcii Damske oblecenie/ Pyzama take pyzamo zn. HIS za cca. 15€ kt. ti minimalne v tomto case okolo opky velmi pomoze - aj doma.

AdnavCosti

Ja osobne som mala len pyzamo, kedze som vedela, ze ak bude dobre, na druhy den doobedu idem domov... Odporucam neist v obtiahnutych rifliach - mala som dost problem si potom zapnut gombik, vazne...to nie ze som za jednu noc pribrala 5 kil, ale nemas v rukac taku silu, alebo co...Takze ist v pohodlnych nohaviciach mikine/bluzke a so sebou - mne stacilo len pyzamo, ale ked tam mas zostavat este cely dalsi den, tak aj "domace oblcenie", ale so zapinanim vpredu...je to fakt lepsie.

b4rbie

Katka33

Ďakuje.. Tak aj Tebe sa to pekne kráti. A ano ano skoro presne 325 anatomy =D Dam vediet hned ako bude možné, mam príst na 7:30 operácia začína o 9tej...

Luxury
Dobrá voľba =D... a určite Ti to rýchlo utečie...

AdnavCosti

Ďakujem, to Ti napísal pekne... asi tam prídem bledá od strachu %D.... Mám si zobrať aj nejaku teplákovú súpravu? či budem rada keď sa nebudem musieť prezliekať z pyžama?

estelle

Ahojte kocky:)
Už zo 2 roky vas ,,sledujem,, ale az doteraz som mala panicky strach z takehoto zakroku a celkovej anestezie.Ale uz som sa stotoznila s tym,ze ak chcem vacsie prsia nepomozu mi tabletky,cajiky ani fazula:)
Chcela by som sa spytat ci su tu aj baby ,,vacsich,, rozmerov:)Nieco ako ja.
181/69.Ak ano kolko ml ste si dali?
Ja mam za sebou 3 konzultacie,pricom mi na prvej boli navrhnute anatomy 500 ml.Na druhej okruhle 450ml a tretia pani doktorka mi po dlhom ukecavani odsuhlasila 600 ml.Este asi zabojujem za 700, ako vas tu poniektore citam tak planujete reopku kvoli velkosti.
Ja mam operaciu v plane az koncom maja kedze som dlhodobo v zahranici,tak snad sa dockam,aj ked asi to nebude najprijemnejsie pred letom,ci?
:)