Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Estelle - a u ktorych doktorov si bola na konzultacii? (len tak som zvedava) :)

No, ja na hrudi mam zrejme malo tuku, najma teda hore ako su klucne kosti aj medzi prsiami, aj ked mne sa to az tak nezda. Kocky vy ostatne ako? Prejdite si po strede hrudnika zhora dole, ze ci tam mate priehlbinku (a citite kost v strede), som fakt zvedava, lebo moja polovicka ma tym rano trochu vytocila...

estelle

Nela111
ked spominas tu priehlbinu...tak som si ,,zašmátrala,,:) ale nic take asi nemam,mozno je to este pod vrstvou tuku schovane:D

estelle

Nela111
Ja viem,urcite mas pravdu,ale ked asi ma chapes,ze chcem ten najlepsi mozny vysledok hned prvykrat....a jasne aj reopka asi raz bude nutna,ale nechcem na nu ist z dovodu ze chcem vacsie implantaty.
Ved ake su rizika?ked mam koze dost?aj sirka hrudniku sedi?

Nela111

Joooj..estelle, tak v tvojom mladuckom veku nechod urcite do moc velkych, a este ked mas B-cka! Ja mat Bcka, tak nad OP nepremyslam. Ale chapem ta, ze chces vacsie a viac zladene s tvojou postavou. No, vsak vacsinou sa pise, ze po 10-15 rokoch treba implantaty vymenit, plus vacsine zien sa po kojeni zmenia prsia a je potrebna reopka, takze ak si das silikony teraz, urcite rataj s tym, ze to nebude tvoja jedina augmentacia do konca zivota. :)

Nela111

Baby, mam taku, mozno divnu otazku. Dnes mi moj chlap hovori (ale uz to aj davnejsie tak mimochodom spomenul), ze co to mam za priehlbinu (jamku medzi prsiami)? Nemal na mysli ryhu medzi kozami (co vy prsatice mate, ja nemam-vsak ja mam mini prsia), ale taku akoze priehlbinku. Ja mu na to, ze vsak to je hrudna kost. Ze to ma kazda zena. A on vravi, ze ked si prejde rukou (dlanou) po strede svojej hrude (zhora nadol), tak ju ma v jednej rovine. Ale ked prejde mne, tak medzi prsiami mam vraj priehlbinku. Ja som si to ale nikdy nevsimla, ani v zrkadle, ani na foto. Mate to tam aj vy?? Je to normalne? Ci ja mam nejaky divny hrudnik? (teraz nehovorim o prsiach, ale o hrudi (asi kostiach) ako takej)

korki

estel, presne ako hovori nela

urcite na prvy krat menej...

a mne urcite pri tom mojom zaklade staci tych 400 a 450ml. i ked som tiez velka, mam 176 a 68. a hrudnik mam teda riadne letisko. pod prsiami 85 a cez 88...

estelle

Nela111
ale ked citam baby ako su nespokojne:/ ja mam dost velku obavu z takychto zakrokov a myslim,ze ten 1krat mi postaci,ale ked bude treba aj po detoch asi to podstupim znova.
Lenze deticky planujem az za tych 5-6 rokov.
Mam 21.A aj koze mam dost kedze som dost schudla,nie som uplne plocha...mam take becka,len chcem velke prsia aby mi zlepsili postavu. Mam dost velke boky (98cm),vies,tak duuufam

Nela111

Estelle - tak ked este nemas deti, ale v buducnosti planujes, nechod teraz do maxima. Po tehotenstvach je (dost) mozne, ze bude potrebna reopka, tak potom si mozes dat vacsie implantaty. A kolko mas rokov?