Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

estelle

myslim, že na prvykrát je to dosť a mysli aj na chrbticu je to vaha.Si ešte dosť mlada.Väčšie si stale môžeš dať neskôr.

Nela111

macka26 - prepadnuty hrudny kos - to ma clovek odjakziva alebo sa to moze nejako urobit casom? napriklad ak nespravne sedi, alebo nespravne posilnuje? Lebo mne tu priehlbinku priatel spomenul az teraz, za posledne 2 roky si to bud nevsimol (co ale pochybujem) alebo som to nemala..

Nela111

macka26 - ale prepadnuty hrudny kos vyzera trochu inak, nie? Ten by bol v hornej casti (nad prsiami) taky vypuklejsi, alebo? Mas pristup do nasej galerky?
Hmmm...neviem...mam ist normalne za nejakym doktorom, akoze obvodnou, sa jej opytat? :-o)

Nela111

Estelle - no s tymi znackami impl. netusim. To ti urcite budu vediet poradit baby, co uz maju PO, alebo konzultovali s Dr. aj znacky impl. Zrejme kazdy Dr. si presadzuje tu "svoju".

Nela111

Estelle - no ja si dam, ale nakoniec som sa rozhodla, ze este pockam na prve mimi (o 2-3r.), a potom. (Snad dovtedy vydrzim..) A sama som zvedava, ze ked potom pojdem na konzultaciu, co mi navrhnu. Ale na zaklade citania tohto fora, hihi, tipujem takych 350-400 ml. Inak mam cca 171 cm a 59 kg, sportova postava (sirsie plecia, dost cm cez pas/brucho, a aj zadok nie maly, ale celkovo AZ na mini prsia sumerna)

estelle

Nela111
U Cervena(BB),Kacmar(KE)a jej meno moc nechcem spominat inicialy ma M.Z (KE) prave ta mi tych 600 odsuhlasila.
Cerven mi povedal 500 Eurosilicone a ona mi povedala ze Eurosilicone uz je davno prekonany,ze ovela vhodnejsie su Mentory.
Co sa tyka tych chlapov,ja to uz neriesim...ten moj mi tiez kadeco na tele vie najst-od znamienok az po tuk.vankusiky:DD ale uz ho neriesim len sa zasmejem...

katka33

Nela,
ja nemam...

B4rbie,
A budes mat polytech alebo nieco ine? Lebo polytech je 320 anatom a 325 je okruhly..ale ak je to ina znacka tak to neviem...
A ake mas pocity...zmiesane? Ako ked sa ti svokra zabije na tvojom novom aute? Srandujem( dufam ze si este slobodna)...ja si to neviem ani predstavit...stale rozmyslam, ako sa asi zena citi ked ide rodit...( mna osobne s mojou klaustrofoboiu chyta panika ked na to len myslim, ze mas nieco zive v bruchu)ze nevies ake to bude a nevies ako to bude boliet a kolko to bude trvat, aj ked si uz pocula od stovky zien, ako to pocitovali ony, asi to musis len prezit,aby si to vobec pochopila...len vtedy nam priroda produkuje hormony, ze to nejak lepsie znasame...boze, mohli by nas tak 2 tyzdne pred dopovat nejakymi materskymi hormonami ...