Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

estelle

Ano som z KE a idem k nej na opku v marci.
Je to pravda, že ma take ceny.Vieš 500-700€ len tak na zemi nenajdeš.Ty kedy ideš?

Nela111

Inak baby, s tymi centimetrami je to fakt podivuhodne - niektora ma pomaly 90 cm cez prsia, a pritom letisko alebo male (A), a niektora ma len 80 cm(a nieco), a pritom C-D. To potom napriklad aj ked na roznych sutaziach krasy (alebo pri modelkach) hovoria miery, tak to cloveku prd povie! Kedze na jednej 90 cm moze robit jednotky a na dalsej trojky. To som len takto na obed o tom zauvazovala.. hihi :)

estelle

Videla som a pacili sa mi,nechcem rez pod pazuchou:(preto nie cerven
Inak myslis ze to je pravda ze v ke nemocnici to je take lacne?

estelle

tessy111
Ano k nej.Tak bolo to tazke,ale ved sama videla ako to so mnou vyzera.
Aj ty tam ides?Supis..si kosicanka?

estelle

tessy111
ja viem,ale od tych 600 sa ukecat nedam...ked vidim ako baby do roka absolvuju reopky len preto,ze chcu vacsie...
Kocky boli ste nejaka operovana aj v nemocnici?teda nie na klinike?
diky

tessy111

baby, otazka mimo temu: po druhom pôrode, ked mam dostat kramy, tak ma neskutočne boli hlava 3-4 dni predtým.Nezabera mi ani ibalgin ani paralen.Ide mi hlava odpadnuť.Mate niektora tiež taky problém? dik