Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

estelle ahoj aj ja som podobnej vysky a vahy ako ty a aj vek sedi :) a vobec som nesla do takych velkym impantatov ako ty a som spokojna. Podla mna to dobre zvaz. Bude to velky sok pre kozu jej elasticitu aby sa ti strie nevytvorili dalej velka zataz na chrbtove svalstvo. A mysli aj na to ze urcite chces mat raz deticky a kojenie da prsiam zabrat a na silikony plati rovnako zenska gravitacia ako aj na prirodzene prsia.Potom uz pomaly nebudes mat cim vyplnit ochabnutu kozu kedze zvolis na zaciatok velky implantat a nesotane ti nic ine len ist na modelaciu. Pozri si zo zaujimavosti tento link www.omlazeni.cz tam vidis ako sa ti mozu zvacsit prsia a predstav si tie rozmery ked budes mat 600 ml. Ta dievcina tam ma len 350. Nechcem ti do toho kecat to je len moj nazor. Menej je niekedy viac.

alore

nela111 ahoj aj ja som mala vpaceny hrudnik pred opkou a teraz nieje nic vidiet mam prska krasne pri sebe,cize prepadlinu to uplne zakrylo.Je to o sikovnosti lekara a dobre zvolenom implantate. Ku komu ides na opku? Aku velkost budes mat?