Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

lubs - ja mam ist tiez na ARO, takze asi to tak u nich chodi, ved anesteziolog pripusta k operacii,podla vysledkov vysetreni, nie? Ja ked som sla na jeden ukon, tiez som sla na ARO a tam ma este vysetrovali - to bolo den pred ukonom, a anesteziolog ma nepripustil, ze este musim pocakt tyzden, lebo sa jej nezdaj moj kasel a o tyzden to bolo ok a mohla som ist.

estelle - ja mam svoje peniazky poctivo zarobene :)

adelaide - suhlasim, si superzena, ty ani ako keby si nebola na op a paci sa mi ze neriesis tie detaily...:)

barbie - myslim na teba! aj zajra budem!

Baby - drzte mi palce, aby som nebola v tom :( potom by sa mi zrutili moje plany :(

estelle

alore
diky za ten link na diskusiu,urcite si ju precitam
vies,ja mam strie na prsiach uz teraz,kedze som schudla dost kg:(takze to ma netankuje
diky za nazor,urcite na tom nieco bude ale bavila som sa aj s babami co su po babatku a mali vacsie implose a vsetko ok ani reopku nepotrebovali...
ale teraz mam chrobaka v hlave,tak asi o tom este popremyslam...
btw: mozem sa spytat kolko merias,vazis a aku velkost a profil mas?:)

katka33

B4rbie

no v galerke som to videla, ale ked si otvorim tabulku polytech, tak aj na uzky anatom je tam 290 alebo 330ml...ja uz neviem, ja som to chcela len koli sebe, ze som radsej nemala ist do uzkeho, my sme podobne stavane...ale ked mi to doktor nenavrhol, tak asi mne sa viac hodi skor normalny anatom...
Ale prosim ta, ponahlaj sa napisat pootm na forum, ake mas pocity...v ramci moznosti napis pooperacny stav,nech viem na co sa mam pripravit...mieru bolesti a tvojej mobility ( ja sa snazim postarat sa o seba po opke sama) a tu mieru bolesti...no hrozne tazko sa mi to predstavuje...a nechapem ze ci to tak strasne boli aj po liekoch proti bolesti...ci len kym si ich das, neviem si to predtavit...ved das si tabletku a hadam to uz nebudes citit tak intenzivne, aj ked sa budes celkovo citit, ako keby si sa zrazila s konom...ale ja nechapem, ci to aj po tabletkach od bolesti stale boli. A hlavne ked mna vlastne v zivote nic este poriadne nebolelo...jedine ked som si riadne buchla laket, tak mi to prosim ta potom skus porovnat s takouto bolestou.Asi primitivne porovnavat narezany sval s laktom...
Ale ako pises, potom nech uz sa deje co sa deje, vyderzaj pioner...asi horsia nez akakolvek fyzicka bolest je psychicka...tak stale budeme na tom lepsie.

estelle

Tessy111
ja az koncom maja...cca,som mimo sr,ak vsetko pojde podla planu.akurat som sa pytala ze ci bola nejaka baba aj pred letom,ci sa to da zniest..
ja viem,ale zase je to dobra cena,napr.kamoska bola v ba u minarovjecha ci ako sa vola a platila 3300 eur...
a ty si ako spokojna s M.Z?:)pozdava sa ti?
a zatial som rozhodnuta este s nou budem volat a ak pojde vsetko ako ma tak pojdem pod jej skalpel:)

b4rbie

Katka

=D dorá úvaha, trošku hormonu štastia by sa zišlo, ja mám zas paniku z toho, že sa nepreberiem a tak som mala nutkanie obvolať všetkých členov rodiny.. keby dačo... viem morbidne....

Inak som veľmi zvedavá a aj sa pravdaže moc teším... keď sa preberiem, tak potom nech sa deje už čokoľvek =D

A to s tou veľkosťou je aj 325ka, pozri v galerke na 11str. nick babydoll... myslim je pre užšie hrudníky...

Flow333

Tessy
ono je to dosť individuálne a aj základ rozhoduje. Ja mám teraz 75d ale vôbec to nie sú veľké prsia