Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

estelle

tessy111
fuha ja som chcela skusit aj Sacu,preco ta odhovarali?nejake zle skusenosti?
mozem sa spytat na celkovu cenu aj s materialom?
predoperacne si kde vybavujes?

estelle

Elissa
no tak ked uz ti to gynekologicka poradila:))
Ja som ,,obehala,, len troch doktorov.Z Ba tu baby pisu o Jezovitej,Minarovjech,Guba
Z BB Cerven,ten robil Cifrovu napr. Kosice Kacmar,Zabavnikova:)

jajka555

flow 333
ahoj, citala som, ze ti robili prsia v chirmede. ja som bola u nich zaciatkom roka na opku nosa a tiez uvazujem nad prsiami. mam 177cm, 74 pod prsiami a prsia 85cm. tebe tych 460 nestaci? neviem to podla tych ml presne odhadnut, boky mam 95 a chcela by som aby aj prsia boli priblizne rovnake, nech ta postava vyzera pekne. kolko si platila za komplet operaciu?

Elissa

Ahojte dievcata.

Tiez som jedna z tych, ktoru priroda prilis na prsiach neobdarila. Dost ma to trapi, nakolko som absolutne plocha. Bez push-up ani nevychadzam z domu. A o peknom dekolte mozem len snivat.

Dlhsiu dobu sa pohravam s myslienkou plastickej operacie (sama moja gynekologicka mi povedala, ze v mojom pripade jedine vychodisko je operacia).

Nakolko je tu prilis vela prispevkov, pytam sa narovinu, koho by ste mi odporucili ako plastickeho chirurga. Som z BA.

Za kazdu ranu vopred dakujem.

estelle

tessy111
tak super teda,mne este znama hovorila o ke doktorke Hudakova.hovori ti to nieco?len tak ci nahodou nieco nevies...
operovana budes vo fnlp?

tessy111

estelle

ja som mala predstavu max 350 okruhle, stred a čakala som čo mi povie ona.Ona mi navrhla 360-390 okruhle,stredny profil.Hned vedela čo potrebujem.

estelle

Luxury
tak drzim palec:)aj ked mimco by ti nafuklo hrud aj bez silikonu....aj ked asi nie natrvalo.
moja sestra mala -1 pred synovcom a ked porodila tak rok behala s 3kami:)

tessy111

estelle

ja som na 100% rozhodnuta, že idem k nej.Mala som s nej velmi dobry pocit.Takže som rozhodnuta a už sa mi to aj bliži.

estelle

tessy111

este ma napadlo ci ti M.Z navrhla velkost taku aku si chcela,respektive ci chcela mensie alebo si dala hned na nu?