Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

estell
a predoperacne sa da vybavit normalne cez obvodnu, posle ta s papierom na interne a anesteziologicke. neplati sa nic, uplne v pohode vysetrenie, a samozrejme krv. cez plasticku chirurgiu to stoji cca 6o,-

jajka555

ahoj estelle
a ake velke si ides davat? ja som bola u nich spokojna, o rok mi este asi trosku doupravia nos a ak by sa dalo tak by som to chcela spojit aj s prsiami

Luxury

Elissa - v Ba tu niektore boli a idu k Dr. Trškovi /ten stoji cca 2800€/, operuje v SNOPe. Najlepsie asi keby si si pozrela kto ako operuje a k akemu tvaru inklinujes a asi aj podla toho si zvolila doktora:) A asi aj podla sympatii :)

Estelle - dakujem, jedno uz mam, tak to s tymi 3jkami poznam :) ale ja praveze babo nechcem.... takze .....

Elissa

Tak ti drzim palce a tisko zavidim (v dobrom iba) :-)

Ja o nich tiez snivam poriadnu dobu, hadam od svojich osemnastin. Cize este dlhsie ako ty:)
Nakolko sa vsak ku mne dostali reci typu, ked zacnem brat antiku, prsia ti narastu, myslienka operacie ostala na jednom a tom istom bode. Mozem vsak skonstatovat, ze som branim HAK nespozorovala ziadnu zmenu. Vyse roka je to u mna intenzivnejsie, hlavne po tom, co som sa rozpravala so svojou doktorkou a ta mi tu operaciu odporucila.

estelle

elissa

ja zatial len adeptka:(ale v maji sa snad dockam
snivam o nich uz 4 roky
ty to ako vidis?

to ma asi pravdu,aj ked mozno u niektorych badat zvacsenie aj z antikoncepcie...tiez som prestala verit na zazracne pilulky a cajiky ci masticky:D

Elissa

Estelle, dakujem za tipy. Pohladam na nich referencie.
A ty si adeptka na operaciu, ci uz si po nej?
K tej gynekologicke: Ona mi to poradila z toho dovodu, lebo ked som si predpisovala HAK, pytala som sa na jeho vplyv na prsia. Odpovedala mi, ze je to iba fam, neexistuju ziadne super pripravky na zvacsenie poprsia. Iba plasticka operacia.

estelle

tessy111
zevraj?nechcem ani ja robit zlu reklamu,ale chcela by som vediet ak niekto vie ako to tam chodi...
Inak ako sa da spravit si to cez obvodaka?
Ja mam taku doktorku,ze ma popocuva pozrie hrdlo a podobne.Nikdy v zivote ma neposlala na ziadne dalsie vysetrenie:)
Ale rada by som usetrila ak by sa to nejako dalo vybavit cez obvodnu...

estelle

jajka555

vidim,ze pises o Chirmede.
Bola som tam len na konzultacii ale pytala som sa aj na cenu.Boli mi navrhnute okruhle Eurosilicony a celkova cena vratane anestezie a operacie 2000 eur.

tessy111

estelle

Ja som len počula, nechcem širiť ale ževraj otras.Mna bude stať 1450€ komplet.Predoperačne si robim cez obvodaka v ramci preventivnej.