Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

inak ked mas teraz obvod 93 aky budes mat po opke so 600 ml? Nebudes mat problem najist si oblecko napr sako bundu myslis ze zapnes na prsiach?

alore

estelle je som mala pred opkou presne 69 kg ako ty a schudla som na 63 tesne pred operaciou takze nemyslim ze som utlejsia

estelle

jajka555
no merala som sa pred vianocami a to som mala cca 77 cm pod prsiami a 93-94 cez prsia...
s nosom si bola v chirmede,ano?
Mozem sa spytat kolko si tam platila?
Ja potrebujem tiez s tym nosom cosi spravit,ale nebudem sa tym teraz trapit.
Ale neda mi to,nemas foto nosa pred a po opke?:)
Vies co spravim si to na nejakej klinike aj ked za 100 eur,ja sa jej nechcem spovedat...:)

estelle

alore,vidis si vyssia a lahsie,cize urcite aj utlejsia....ja si myslim ze pod 500 ml u mna rozdiel vidiet ani nebude:(
vsak ale premyslim si to,do maja casu dost..

jajka555

estelle
tak to budu riadne prsia :)) ake mas teraz miery? nos mi robili komplet, zrezavali kost a skracovali spicku, plus dychanie, mala som krivu prepazku. ale kedze som mala fakt velky nos nemohli urobit vsetko tak ako som chcela, aby mi potom nevisela koza na nose :))) takze o rok mi to dorobia uz uplne, este chcem zjemnit spicku. ja som mala od nich papier ake vysetrenia mi treba robit a tie som dala svojej lekarke, takze vedela ze idem na septorhinoplastiku, ale nejak to neriesila. s prsiami je to predsa ine, neviem ze ci jej to musis povedat.. ale asi sa ta bude pytat, preco chces papier na interne :(

alore

estelle ja mam 181-183 cm tak nejako :) a 63 kilov ale chudnem chcem 60.Implantaty mam eurosilikon 325ml,stredny profil,gulate.Bola som uplne plocha a teraz mam 75C-75D zalezi na type podprsenky. Vazne si to este dobre premysli s tou velkostou.

estelle

jajka555

no ja mam zatial v plane 600 ml vysoky profil okruhle a znacka Mentor
nos chcem veru aj ja:(ale teraz dam prednost prsiam a druha operacia a dalsia narkoza:(
Inak co si s nostekom das robit?spicka ci nieco s kostou?

A ako myslis to ,,normalne,, vybavit?
Nebudem jej musiet povedat preco chcem ist na interne?ja neviem u mna to nebyva zvykom,popravde ekg mi robili naposledy na sport.prehliadke pred 7 rokmi...

AdnavCosti

Ahojte baby,
dnes mam 10 dni po, od takeho 6. dna je to skutocne rapidne lepsie, den po dni. Ked som pisala, ze som mala po 7 dnoch problem pri sofetovani, dnes to bolo uz oplne v pohode. Jasne, radenie spiatocky a cuvanie - pomaly, ale inak normalka. Nemam uz male deti, takze dvihanie niecoho tazkeho - nehrozi Periem, varim, umyvam riad...Vlastne uz bez obmedzeni - okrem dvihania ruk nad hlavu, pri tom davam pozor.
Ale neprezradte ma mojmu drahemu, nech sa o mna este aspon chvilku "stara", rozmaznava ma... ;)