Adnav,
to rada pocujem, uz som ti chcela pisat, co je s tebou. A viem ze ty si na seba dost prisna a vsetko robis ako sa ma, takze urcite nic nepodcenujes...tak ma to tesi, ze sa takto rychlo zotavujes a dodavas mi inspiraciu, ako to zvladnut.
A co,postavit sa uz vies z postele aj sama ( neboj, manzelovi to neprezradime, nech ta chodi stal eeste dvihat;))
A co noci? Tie este budu asi tazsie, to spanie len na chrbte, to musi samo o sebe robit neplechu...ved za plneho zdravia sa musis sem tam prehodit z boku na bok, odlahcit chrbticu...ale teda som rada, ze uz citis takto dobre.
Ja som si poumyvala uz okna( lebo neviem ci na velku noc budem vladat) a to ich mam dievcata 21 velkych dvojkridlovych balkonovych na dome, vycistila krb, poupratovala co bolo fyzicky narocnejsie aby som potom mohla tyzden naozaj len lezat v posteli...A este mi prosim ta prezrad, davas si stale tabletky proti bolesti, alebo kedy si prestala. A prosim ta, po operacii preve dni -to boli aj napriek tabletkam, alebo iba ked uz prestavaju ucinkovat. Je to taka tupa, intenzivna bolest, ze sa nedokazes na nic ine ani sustredit, alebo je to take..ubolene, len chvilkove bolesti pri pohybe, zmene plohy a pod.