Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Adnav,

to rada pocujem, uz som ti chcela pisat, co je s tebou. A viem ze ty si na seba dost prisna a vsetko robis ako sa ma, takze urcite nic nepodcenujes...tak ma to tesi, ze sa takto rychlo zotavujes a dodavas mi inspiraciu, ako to zvladnut.
A co,postavit sa uz vies z postele aj sama ( neboj, manzelovi to neprezradime, nech ta chodi stal eeste dvihat;))
A co noci? Tie este budu asi tazsie, to spanie len na chrbte, to musi samo o sebe robit neplechu...ved za plneho zdravia sa musis sem tam prehodit z boku na bok, odlahcit chrbticu...ale teda som rada, ze uz citis takto dobre.
Ja som si poumyvala uz okna( lebo neviem ci na velku noc budem vladat) a to ich mam dievcata 21 velkych dvojkridlovych balkonovych na dome, vycistila krb, poupratovala co bolo fyzicky narocnejsie aby som potom mohla tyzden naozaj len lezat v posteli...A este mi prosim ta prezrad, davas si stale tabletky proti bolesti, alebo kedy si prestala. A prosim ta, po operacii preve dni -to boli aj napriek tabletkam, alebo iba ked uz prestavaju ucinkovat. Je to taka tupa, intenzivna bolest, ze sa nedokazes na nic ine ani sustredit, alebo je to take..ubolene, len chvilkove bolesti pri pohybe, zmene plohy a pod.

estelle

jajka555

v pohode:)
jasne estelle@centrum.sk a dakujem:)
Ja to chapem,tiez chcem velke,teraz mam take dvojky,ale nevyniknu na postave kedze mam boky cca 97-98cm:(prsia mi vylepsia postavu aj dr.mi to povedala
preco priatel nesuhlasi?ake ma dovody?
moj tiez,ale hovori ze budem prilis sexy,ze potom sa o seba bude musiet aj on zacat starat:)))

jajka555

estelle
sorry, nejak sa mi omylom podarilo poslat to iste co predtym, mi asi blbne net
das mi mail? nejake foto nosa najdem, ale este to nie je normal, lebo som len cca mesiac po opke som este opuchnuta
ale to musis mat aj teraz fajn prsia ked mas 93cm, ja mam smiesnych 85 :( a chcem velke :)) take stvorky urcite. len priatel nechce aby som si dala silikony, neviem ako ho prehovorim

estelle

alore
ved ja dakujem za nazor,vazne si to vazim...
isto lepsie ako keby mi tu pisete ze super daj si aj 1000:))
ty uz si vlastne po opke?

jajka555

estelle
tak to budu riadne prsia :)) ake mas teraz miery? nos mi robili komplet, zrezavali kost a skracovali spicku, plus dychanie, mala som krivu prepazku. ale kedze som mala fakt velky nos nemohli urobit vsetko tak ako som chcela, aby mi potom nevisela koza na nose :))) takze o rok mi to dorobia uz uplne, este chcem zjemnit spicku. ja som mala od nich papier ake vysetrenia mi treba robit a tie som dala svojej lekarke, takze vedela ze idem na septorhinoplastiku, ale nejak to neriesila. s prsiami je to predsa ine, neviem ze ci jej to musis povedat.. ale asi sa ta bude pytat, preco chces papier na interne :(

alore

aj ja som po prsiach tuzila velmi dlhu dobu a preto som si to aj riadne premyslela :) ved do maja mas casu dost. ja som ti len moj nazor napisala :)

estelle

alore
no tak ratam s tym ze do opky este schudnem aspon 5 kg,a po nej myslim ze obvod nebude viac ako 102-103
tak snad to do niecoho pekneho narvem:)

estelle

alore

uf,ano to je to co chcem,prsia cislo 8:)
cosi take..
Ale mam zaklad B,tak mozno tych 600ml bude moc,ale ked tu citam flow a bellinku maju cez 400 a nezdaju sa im...
nechcem byt malicherna,ale ked ja po prsiach uz tuzim tak dlho...:(a teraz ked na ne mam chcem aby bol vysledok co najlepsi