Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

ahojte
korki ako vies.:o)vcera sme mali taku neplanovanu zurko+navstevu..miliarda ludi aj deti..no bolo veselo..ale dnes mi bolo plocho.
nelka hej hej dufam ze kupim..
luxury no co uz nariesim, ale je pravda ze su tie prsia stale krajsie.
no ahoj estelle. rovnaka vyska a vaha ako ja.aj boky dokonca. ja mam teraz 97 cez prsia opticky je aj tak prdel vacia..ale nevadii.:o)
A k tej velkosti , kazda tuzime po niecom inom cize ja ti to rozhovarat urcite nebudem, kedsa ti pacia velke a chces to...ozaj a cerven ti navrhoval 500 a chcel to dat cez pazuchu? fakt? myslela osm ze viac ako 400 na prvykrat cez pazuchu nedava.
alore. prosim ta nedas foto do galerky? ozrela by som si na vysokej babe ako ja 325ky...ja som mala mat povodne len 300stredny... a ako si schudla zo 69 na 63.mna sa moje 69 drzia ako kliest...a 65 by mne stacilo.

b4rbie

Luxury
Ďakujem, držím aj ja Tebe palčeky... inak aj ja som posledne mnesicky pred opkou ocakavala v napati....

Majte sa Teda pekne, hned ako budem moct pisem...

pa
=)

jajka555

ten hrbol ti urobia naraz, aky mas ty nos? posles aj ty mne foto? ja som ti uz poslala mail, robili mi aj hornu peru, si vsimni :))

estelle

jajka555
Inak ked spominame tie nosy...ja asi budem potrebovat obrusenie hrbola,mam tak ku korenu nosa maly hrbolcek a trosku mi trci dolava....tak neviem ci bude stacit jedna opka...a este celkovo zmensit...co myslis?

estelle

jajka555
no tak asi su ti chlapi rovnaki...
inak neznasam,ked mi chlapi tvrdia,ze silikony su neprirodzene,hrozne na dotyk a studene....jak keby ich kazdy drzal v ruke....este ked to zahlasi zena tak chapem,ze bud je prsatica alebo zavidi,ale chlap?bude to tym ze sa obavaju:)

jajka555

estelle
no mne uz teraz vravel, ze budem mat novy nos a ze mu uteciem za inym :))) a prsia mozno z toho isteho dovodu, ale sa neprizna.. vravi, ze mam pekne prsia a ze sa mu take pacia ake su.. ale ked vidi velke prsia alebo silikace tak sa pozera jak puk, ako vsetci chlapi.. tak som mu povedala ze ich moze aj mat :))) ale on mi povedal, ze mi ich dovoli az ked budem po detoch s vytahanymi cickami :)) hrozne, co?? ale podla mna, ked by som si ich dala aj tak robit, bol by len rad