Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzka ozvi sa ako sa máš. Korki, prosím ťa, nechce sa mi čítať toľko strán dozadu, tebe ponúkali skorší termín teraz niekedy?

maria1113

ahojte baby moje, no konečne tu môžem ísť, nešiel mi internet, bolo to hrozné,keď som sem nemohla ani nakuknúť, hotová katastrofa.
Adelaide, však ja dávam podprudu do práčky, v rukách ju neperiem, aj tak cítim na nej tú spoteninu. V piatok idem na kontrolu do BB. Ty ako, prsko si už neprelepuješ, upravilo sa to ?

AdnavCosti

katka
z postele vstavam sama asi tak od 4. dna- inak zaujimave bolo, ze hned prvu noc/rano po OP som vstavala sama z postele a totom na nejake 3 dni akoby "sekol"...museli mi pomahat, hlavne teda rano - ked som dlhsie zafix. v jednej polohe.
Takze od 4.-5.dna budes vstavat sama, len chrbat je dooost zly. Boli, nuti ma to hrbit sa - ale da sa zniest...
Tabletky som brala prve tri dni 3x denne - ani nie kvoli velkej bolesti, skor tak "preventivne", aj kvoli prip. zapalu. Potom este 4.-5. den 1x.
ALE: Kedze v noci je to dost "nekomfortne", trochu bolestive...a potrebujes silu na druhy den - prvych 5 noci som si davala Neurol 1/2 tb. z 0.5mg - teda uplne ze malinku davku ale pospala som a to je hlavne.
Bud pripravena na to, ze budes unavena aj z toho, ked si uvaris caj :-)
Ale, Katka a spol., Pacia sa mi..:-) Sprchujem sa vzdy vecer, to mam taky ritual, kedy si davam podprdu dole na tych 5 min. a natieram sa mastickami pred roll-doorom zrkadlovym ;)Odpuchaju, maknu...tak snad to bude ok.
Bolesti sa neboj, nie je neznesitelna a hlavne si opakuj, ze "toto uz coskoro skonci" - ja ked mam viziu konca niecoho neprijemneho, tak to "rozdycham".
Zajtra idem do prace a uz sa celkom tesim :-)

b4rbie
Dufam, ze "optimizmus a usmev na perach" ... Drzim prsty!

katka33

B4rbie,
myslim na teba, osem hodin, asi prave papas naladovku...a o sedem dni ju takto budem ja...posielam vela pozitivnej energie, nech vsetok strach opadne a nech vsetko dobre dopadne. Joj,ako ti budem uz o desiatej zavidiet, ze uz mas po, uz len prekonat par prvych dni a potom uz sa budes len tesit!

Korki,
no, asi sa za ten tyzden zblaznim rozmyslanim, asi to vazne necham uz tak. Preto ani nemam deti, lebo by som sa zblaznila rozmyslanim celych 9 mesiacov, ako ich dam von z brucha...

a ano, ano, kde ste vsetky, Barborka,Lia, Flow a ostatne?

korki

ahojte.
adelaide, no som vytusila nejako...

a katka, ty uz prosim kasli na bolest, ja viem, ten laket tvoj musel boliet, ked si si ho narazila, ale to sa asi neda porovnavat,xixi a uvidis sama, ako to teba bude boliet, moze titu aj 1000 bab napisat svoje dojmy, ty to budes citit inak. urcite. ja spomeniem moje dva porody. mohli mi kamosky rozpravat, nevedela som si to predstavit, kym to neprislo a bolo to teda o dost horsie, ako z rozpravania. ale tam sa nedala dat tabletka od bolesti, teda hej, epidural, ale myslim tym aj po porode, ked ta boli cely clovek... neboj zvladnes to!!! budeme ti nadialku odoberat tu bolest a pri nas na nu aj zabudnes...

adnav,super, tak uz si v uplnej realite. ale neboj, neprezradime... ja sa budem tiez aspon tri tyzden robit, ze som na nic nepouzitelna. juj, to bude dovolenkaaaaa, sa tesim, ako sa mi cela rodinka bude o deti starat, xixi

ozik, a co je s nasou mariou??? a zuzkas, kde si ty, moja???