Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Flow
Uz asi nenajdem tie prispevky o farbach vlasov, tak ked si tu, mas melir a oplachujes to cim? aby neboli zltkave?

AdnavCosti

Katka
Neurol nekupis, ak este ides na nejake predoperacne, daj si ho predpisat, vazne to pomaha, teda aspon mne, kedze som sa za noc presuvala aj 5x z postele na gauc, z gauca do kresla, zas do postele...ale zakyzdym som aspon na dve-tri hodinky bez problemov opat zaspala.

AdnavCosti

Mali by sme pred Katkinou opkou zorganizovat stretko bab s roznymi znackami implantatov, nech si moze omakat, aby sa vedela rozhodnut xixixixi

AdnavCosti

Mna uz vcera - a to som len bola 10 dni po - pokusalo skusat nejake podprdy v "nasom oblubenom lamacskom Tescu" :-) Ale to je este asi fakt dost skoro a hlavne bojim sa davat dole tu retro "pohodlnu" podprdu. Moja oblubena znacka bola doposial Wonderbra alebo Triumf, ale to som musela kompenzovat to NIC na hrudi :-)

K upratovaniu - katka, ja som umyvala okna aj vonkajsie zaluzie na zaciatku februara, bol vtedy krasny slnecny vikend, ale asi na mna susedia cumeli ako na zjav...:-)))

katka33

No, konecne ste tu...

Adnav,
ty uz ides do prace..no sikulka, dakujem za tie info o tabletkach, tiez si kupim ten Neurol.
oh, ale uz sa neviem dockat, kedy vas vsetky uvidim na fotkach!!!

Co sa tyka tych implantatov, vyzera to tak, aspon co tu citam, ze nagor su trosku tvrdsie a nejak sa mi zda, ze dievcata, co maju polytech si viac pochvaluju maksie prsia.
Ja som drzala nagor, mne to pride dost tuhe...polytech nie, takze ani nemam sajnu, ale verim babam, napr. asi Lia ich porovnavala a hovorila ze polytech su prijemnejsie na omak.

A co asi nasa B4rbie?
Uz ma hadam jedno za sebou..alebo ju uz mozno aj koncia...

maria1113

adelaide, no v tescu som obzerala a nič ma nezaujalo, keď som ešte nemala prsia, tak boli všelijaké pekné, teraz sa vypredali. Spomínala si minule Lormar, skúšala si nejakú od nich? Ja tiež nejdem kupovať nejaké drahé. Čo sa týka prs, už sú mäkšie, ale nie úplne, ale mne sa to takto páči, už by ani nemuseli viac mäknúť. Merala som si obvod mám 96cm a ty?

adelaide

no jupii
trosku sme vas s adnav vydurili :o)
maria tvoje us uz uplne makke?moje nie. podprdu sus najskor vtescu. minialne kvoli cene..kupois krasnu za 12.50 a ja som dala 35 za schieser..nie je zla..celkom pekna..ale pre mna draha.
a este mam taku kamienkovu ako tinda na fotkach..tmavosedu a ta je peknucka a stal 5 eur v tako fashion. ale ta trochu tlaci. prso zas od vcera prelepujem..oni tiemoje nebudu naozaj nikdy uplne narovnako ale zmierila som sa s tym uz. tiez pozeram vrchnu vysku ako flow a tusimsu rovnako.ciz eu mna tej viac koze co bolo v jednomspravilo ten rozdiel. jedna bradavka pozera hore druha dole..ved uvidite na foto. poslem dnes livke. a moztesado mna pustit:o)
adnav aj ja chcem pri sprche a kremovani klud a to je zazracna chvilka ked u nas drobci spia konecne :o)

maria1113

flow, ty máš zn. nagor teraz že? Na dotyk sú mäkké? Lebo na omlazení sa niektoré baby sťažovali, že sú dosť tuhé.

Flow333

Majka
pravdu povediac, keby som nemala ten rozdiel vo výške, tak sa na to vykaslem. Ale chcem to mat ok, tak preto chcem dať väčšie. Inak by som sa aj uspokojila aj keď som čakala väčšie

maria1113

adelaide, poraď kde majú dobré podprdy, ja si už musím ísť kúpiť tento týždeň. Ty nosíš aj s kosticou?