Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Čo sa nagoru týka, mne sa nezdajutuhe. Normálne ich stlacim, dám k sebe. Možno sú trosku tuhsie ako iné, lebo sú plnene na 120%. Ale zase sa nevlnia, vraj lepšie zrastaju so svalom nakoľko nie sú hladkeho povrchu a eliminuju riziko kapsule

zuzkas

čaute baby,mária korki:-)no,ja nepíšem a ani nečítam,lebo už 3 dni mám teploty,tak ležím v posteli:-(tento rok už 3tí krát mám ja neviem či chripku,alebo čo to už je...inak prsia sa majú fajn:-),len ma bolí celý človek:-(keď budem zdravá,tak vás sem prídem pozrieť!majte sa krásne a tým,kt.majú teraz termíny,tak držím palce!!!

Luxury

Caute baby,

tak som robila test a nemal by som byt v tom, takze dnes letim pre predoperacne papierky za Dr.:)

Barbie dufam, ze sa coskoro ozves!!!...

Katka aj ja budem mat polytech, ja som spokojna s touto znackou, aj s referenciami na tieto silkace...

Btw. ja uzivam na spanie Hypnogen...pol tabletky a hned zatuhnem az do rana...je to na predpis iba.

Drzte sa dievcata!

zonda

Katka,

na spanie je velmi dobry aj Stillnox, ja som s nim spala prvy tyzden, aby ma nebudila stale ta bolest chrbta. Inak neboj, ta pooperacna bolest vobec nie je neznesitelna. A uz vobec nie taka, ze nemyslis na ine. Ja som uz na druhy den rano cestovala 200 km a prijimala navstevy, smiala sa.. Je to iba mierne pobolievanie, viac ti vadi obmedzeny pohyb.

Maria, Adelaide,

aj ja som mala problem s kupou podprdy. S kosticou ma zacala po hodine tlacit. Tak som si teraz kupila v Intimissimi - je vystuzena, ale tenucko a nema kosticu. Proste ako tenka push-up bez kostice. Trochu pripomina trojuholnikove plavky. Tak ta je fantasticky pohodlna, vydrzim v nej cely den. Stoji 19.90, ale ak kupis dve (ja som bola aj s kamoskou, ta kupila tiez), tak jedna vyjde 15. Mozem ju vrelo odporucit za pohodlnost, skuste si ju vyskusat :-)

maria1113

adnavcosti, tak sa teda v pohode zotavuješ, to ti verím, že by si šla najradšej kupovať podprdy, ale ešte so počkáš chvíľku. Ja som si skúšala podprdu po troch týždňoch od opky, ale poviem ti, že vôbec nesedela, bolo to také neforemné, tak som išla z obchodu na prázdno, ale tento týždeň už pôjdem na nákup.

katka33

Jaj, no to by mali chlapi podivanu...keby sme sa vsetky zisli niekde a omakavali si prsia ;)

Skusim poprosim mojho obvodaka na ten Neurol, inak si budem musiet navarit makoveho odvaru ;)
Aj mna to slniecko nakoplo umyt tie okna teraz...boze ja neviem ci to je len u mna tolko prachu ked zasvieti, ci to mate aj vy...ale cely vikend som riadila..a mam pocit, ze je hned normalne viac svetla v dome, ked je vsetko vylestene...
A ja si davam melir a potom si v kadernictvach kup BC Bonacure, je to od swartzkopf ( color save.biely obal s ruzovym spodkom) stoji okolo 12 euro, je to tonovaci sampon, ako normalny sampon na umyvanie vlasov ( len je fialovy ) a ten ti urobi vlasy pekne strieborno biele...